Fjūrijs: Sieva teica, ka esmu pārāk resns, lai atgrieztos boksā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/LETA

Bijušajam pasaules čempionam Lielbritānijas bokserim Taisonam Fjūrijam sieva teikusi, ka viņš ir pārāk resns, lai atgrieztos boksā, atzinis pats sportists.

2015. gada novembrī Fjūrijs pārspēja slaveno Ukrainas bokseri Vladimiru Kļičko, iegūstot IBF, WBA un WBO pasaules čempiona jostas smagsvaru kategorijā. 

Savukārt nepilnu gadu vēlāk Fjūrijs paziņoja, ka viņš ejot rehabilitācijas kursu, jo depresijas dēļ bija sācis regulāri lietot alkoholu un arī kokaīnu.

"Es zvanīju sievai (Parisa) un teicu viņai - es atgriežos (boksā). Viņa teica - nē, neatgriezīsies viss. Tu esi pārāk resns," portāls ESPN citē Fjūrija teikto.

Fjūrijs šogad atgriezās boksa ringā, izcīnot divas uzvaras - pret albāni Seferu Seferi un Frančesko Pjanetu no Itālijas.

30 gadus vecais Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 27 cīņas (19 ar nokautu), bet zaudējumu vēl nav piedzīvojis.

Fjūrijs 1. decembrī Losandželosā aizvadīs cīņu par WBC pasaules čempiona jostu pret ASV bokseri Deonteju Vailderu. Arī 33 gadus vecais amerikānis nekad nav cietis zaudējumu, izcīnot 40 uzvaras (39 ar nokautu).

"Es iepriekš svēru 400 mārciņas (apmēram 180 kilogrami). Šobrīd mans svars ir aptuveni 260 mārciņas (118 kilogrami). Anglijā mums ir pintes alus. Es agrāk piecas reizes nedēļā izdzēru 20 pintes dienā," pastāstīja 206 centimetrus augumā raženais Fjūrijs, vēl arī piebilstot, ka viņš šobrīd ir labā sportiskā formā.

Kā zināms, patlaban vadošais bokseris smagsvaru kategorijā ir Lielbritānijas cīkstonis Entonijs Džošua, kuram pieder pasaules čempiona jostas WBA, IBO, WBO, IBF versijās.

Džošua nākamā cīņa paredzēta 2019. gada 13. aprīlī Vemblija stadionā Londonā, taču pagaidām vēl nav zināms pretinieks, kurš stāsies pretī pasaules čempionam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu