UFC prezidents Vaits: Boksa cīņas starp Meivezeru un Nurmagomedovu nebūs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dana Vaits
Dana Vaits Foto: AP/LETA

Pasaules vadošās jauktās cīņas mākslas (MMA) UFC organizācijas prezidents Dana Vaits izteicies, ka boksa cīņa starp divpadsmitkārtējo pasaules boksa čempionu piecās svara kategorijās amerikāni Floidu Meivezeru un MMA zvaigzni krievu Habibu Nurmagomedovu nenotiks. 

"Man Losandželosā bija tikšanās ar Floida komandu. Negribu, lai cilvēki padomā, ka mēs par kaut ko būtu vienojušies, bet vakar mēs aprunājāmies," ESPN sacīja Vaits.

"Nedomāju, ka notiks viņa cīņa ar Habibu. Šaubos, vai viņi tiksies UFC organizētā cīņā, bet viņi neteica "nē". Mēs bijām pretimnākoši Meivezeram un ļāvām viņam aizvadīt cīņu ar mūsu cīkstoni, tā ka, ja viņi vēlas to darīt vēlreiz, tad viņiem jāierodas pie mums un jācīnās UFC. Nedomāju, ka tas ir reāli, lai gan tā bija, kad runa bija par Meivezera un Konora Makgregora tikšanos. Paskatīsimies, kā viss attīstīsies."

Pats Meivezers presē izteicies, ka plāno aizvadīt vismaz vēl vienu boksa cīņu. Viņa motivācija ir nopelnīt naudu un sagādāt līdzjutējiem izklaidi. 

Arī Nurmagomedovs izrādījis interesi boksa ringā sacensties ar Meivezeru, kurš karjeras laikā izcīnījis uzvaras visās 50 cīņās. Krievijas MMA zvaigzne pat norādīja, ka vēlētos cīnīties leģendārajā "Lužņiku" stadionā Maskavā, kur klātienē cīņu varētu vērot aptuveni 100 000 skatītāju. 

"Cīņas starp Habibu un Floidu pēc boksa noteikumiem nebūs. Protams, ja Nurmagomedovs to patiešām vēlēsies, tad mēs par to varam runāt, bet man šī ideja nemaz nepatīk. Pagaidām mēs ar viņu neko neesam apsprieduši, viņam vajadzētu domāt par titula aizstāvēšanu. Viņam jānodarbojas ar šo lietu," stāstīja Vaits. 

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC ietvaros.

Pirms nepilna mēneša Nurmagomedovs "UFC 229" cīņu šova ietvaros Lasvegasā ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pieveica Makgregoru, nosargājot savu čempiona jostu. 

"Floidam ir savi iemesli, kāpēc viņš vēlas cīnīties ar maniem puišiem. Runa ir par milzīgām naudas summām. Protams, arī mums tā ir liela nauda, bet man vairs nav intereses organizēt šādas cīņas," norādīja Vaits. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu