Iznācis kāzu žurnāla PRECOS jaunais numurs

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nule kā klajā nācis Latvijā iemīļotā kāzu žurnāla PRECOS 2018. gada rudens/ziemas numurs (nr.15). Pērc jauno žurnāla numuru preses tirdzniecības vietās visā Latvijā vai pasūti to elektroniski kāzu portālā www.precos.lv un gūsti jaunas un iedvesmojošas idejas savai kāzu dienai!

Latvijas kāzu fotogrāfu veikums

Kā jau katru rudeni – kāzu fotogrāfi nebeidz priecēt un pārsteigt, pamazām atrādot vasaras mēnešos sastrādāto bilžu ražu. Kāzas kļuvušas arvien skaistākas un pāri – arvien drosmīgāki un radošāki savu individuālo risinājumu meklējumos. Oriģinālas kāzu kleitas, pārsteidzošas laulību ceremonijas un kāzu svinību vietas, neparastas vietas kāzu fotosesijām, apbrīnu raisošas dekorācijas un pat ēdienkaršu elementi – 2018. gads kāzu lauciņā ir bijis pārsteidzoši bagāts un daudzveidīgs. Žurnāla PRECOS 2018. gada rudens/ziemas numurs ir apzināti veidots kā skaists un aizraujošs šā gada kāzu kopsavilkums, pilns pasakaini skaistu fotogrāfiju, tādējādi iedvesmojot jūs – pārus, kas kāzām gatavojas pašlaikun aicinot nebaidīties sapņot drosmīgi un rīkoties atšķirīgi!

Aktuālās 2019. gada tendences un dažādi praktiski padomi

Kāzu žurnāla PRECOS jaunajā numurā apkopotas 2019. gada aktuālās kāzu tendences. Lasi un uzzini, kādās kāzu kleitas būs modē nākamajā gadā un kādi ir pieredzējušu Latvijas kāzu dekoratoru ieteikumi kāzu vizuālajam noformējumam 2019. gadā. Savukārt praktisku padomu materiālos uzzināsi, ko iesākt ar kāzu dienas fotogrāfijām pēc kāzām – kā tās likt lietā gan praktiski, gan radoši. Tāpat varēsi noskaidrot, kā izvēlēties sev piemērotāko kāzu kleitas siluetu, lai rezultātā iegūtu kleitu, kas būtu piemērota tieši tavam auguma tipam. Starojošas līgavas skaistuma noslēpumus tev palīdzēs izzināt žurnāla materiāls Līgavas skaistuma kalendārs 12 mēnešiem, kurā apkopoti skaistumkopšanas ekspertu padomi par to, kam pievērst uzmanību un kā par sevi rūpēties laikā pirms kāzām.

Kāzu pieredzes stāsti

Plānojot kāzas, vērtīgi ir iedvesmu pasmelt no citu cilvēku veiksmes stāstiem. Kāzu žurnāla PRECOS 2018. gada rudens/ziemas numurā lasi 5 līgavu aizraujošus pieredzes stāstus par to, kā viņas meklējušas un atradušas savu ideālo kāzu dienas kleitu, iedvesmojies no 2018. gada pāru kāzu stāstiem, kas katrs ir ļoti īpašs un cits no cita atšķirīgs, un, iespējams, caur pieredzes stāstiem atklāj sev ko pavisam jaunu – vai zināji, ka kāzas skaisti svinēt var arī glempinga teltī?! Tāpat žurnāla jaunajā numurā piedāvājam laimīgi precētu pāru pieredzes stāstus par to, kā turpināt svinēt savu mīlestību pēc kāzām – tevi priecēs 1, 5, 10 gadu kāzu jubilejas stāsti, kas pilni skaistas kopā būšanas un sirsnības!

Latviskie motīvi kāzās / LV100

Šis gads ir bijis īpašs mūsu valstij Latvijai, kurai šajā rudenī svinēsim pirmos 100! Liels prieks, ka latviskais motīvs dažādos veidolos ir bijis klātesošs daudzu pāru kāzu dienā – vai tā būtu tautiskā josta, zelta pastalas, gājiens pie Brīvības pieminekļa, sadziedāšanās, fotosesija lauku sētā, uguns rituāls, vai kas pilnīgi cits – svarīgākais ir tas, ka savas dzīves baltajā dienā ir bijusi šī vēlēšanās – akcentēt un godināt savu latviskumu! Šoruden, Latvijas valsts simtgades priekšvakarā, veidojot kāzu žurnāla PRECOS 2018. gada rudens/ziemas numuru, šķiet tikai pašsaprotami, ka latviskais motīvs no mūsu iekšējām sajūtām ir aizceļojis uz žurnāla lapaspusēm, kur tas ir klātesošs svētku noskaņām pilnā stila fotosesijas materiālā jeb GAISS-ŪDENS-ZEME-UGUNS, kā arī rezultējies veiksmīgā sadarbībā ar tērpu dizaineri Intu Grasi, kuras darinātā kāzu kleita rotā žurnāla numura vāku. Ko vēlēsim Latvijai jubilejā? Lai ar Latviju sirdī kāzas svinam arī tad, kad Latvijai būs 100+ daudzi!

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu