Noskaties: Pasečņiks "danko", bloķē un piespēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anžejs Pasečņiks (ar bumbu)
Anžejs Pasečņiks (ar bumbu) Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks piektdien teju tika pie "double-double" rādītājiem, ULEB Eirolīgas mačā izceļoties ar bumbas triecienu grozā no augšas, skaistu piespēli un labu sniegumu aizsardzībā.

Jau vēstīts, ka Pasečņika pārstāvētā Spānijas komanda Grankanārijas "Herbalife" izbraukumā ar rezultātu 72:87 piekāpās Krievijas klubam Maskavas apgabala "Himki".

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 20 minūtēm, guva 9 punktus (2p. 3/5, soda metieni 3/4), izcīnīja 9 atlēkušās bumbas un atdeva 1 rezultatīvu piespēli.

Pasečņiks arī pārtvēra 3 bumbas, bloķēja 2 metienus un kopumā savāca 26 efektivitātes punktus, kas bija labākais rādītājs ne tikai komandā, bet arī visā mačā.

Līdz ar to Latvijas basketbolistam pietrūka 1 punkts un 1 izcīnīta atlēkusī bumba, lai pirmo reizi Eirolīgā izceltos ar "double-double".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu