Rihards Bukarts gūst vārtus Vācijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas hokeja uzbrucēja Riharda Bukarta vārtu guvums piektdien nepalīdzēja viņa pārstāvētajai Šveningeres "Wild Wings" pacīnīties par uzvaru Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) regulārā čempionāta spēlē.

"Wild Wings" savā laukumā ar 2:5 (1:1, 1:1, 0:3) piekāpās Štraubingas "Tigers" hokejistiem.

Bukarts spēlēja 15 minūtes, kuru laikā guva komandas otros vārtus otrajā trešdaļā, tobrīd panākot 2:2. Noslēdzošā trešdaļa gan mājiniekiem izvērtās neveiksmīga, jo tika ielaisti trīs vārti.

Lai gūtu vārtus, Latvijas hokejistam pietika ar vienu metienu. Tāpat viņš spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Arvīds Reķis trešdien atdeva rezultatīvu piespēli viņa pārstāvētās Augsburgas "Panther" uzvarā savā laukumā ar 4:1 pret Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins".

Reķis laukumā pavadīja 19 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā viņš atdeva vienu rezultatīvu piespēli un trīs reizes meta pa vārtiem. Latvijas hokejists spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Bukarts šosezon desmit spēlēs izcēlies ar diviem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, kamēr Reķis16 dueļos atzīmējies ar vieniem vārtiem un sešām piespēlēm.

Turnīra kopvērtējumā "Panther" vienība ar 31 punktu 16 spēlēs ieņem ceturto pozīciju, bet "Wild Wings" ar septiņiem punktiem 16 cīņās ir pēdējā starp 14 komandām.

Pirms četriem gadiem Reķis saņēma Vācijas pasi, kas viņam ļauj šīs valsts klubos skaitīties kā vietējam spēlētājam.

Savukārt 22 gadus vecais Bukarts "Wild Wings" rindas papildināja jūlija vidū. Uzbrucējs aizvadītajā sezonā Berlīnes "Eisbaren" sastāvā tika kronēts par DEL vicečempionu, komandai finālsērijā ar 3-4 piekāpjoties Minhenes "Red Bull". Berlīnes vienībai viņš pievienojās gan tikai regulārā čempionāta beigās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu