Konora treneris: Ir grūti no rītiem celties un skriet, ja guli zīda pidžamā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: John Locher / AP

UFC cīkstoņa Konora Makgregora treneris Džons Kavana izteicies par viņa audzēkņa potenciālo revanša cīņu ar Habibu Nurmagomedovu un atklājis, ka dzīvē ar Konoru pēc cīņas vēl nav ticies

"Viss atkarīgs no Konora. Pēc cīņas esam sarakstījušies, bet dzīvē vēl neesmu viņu saticis. Kad man būs iespēja, tad ar viņu arī aprunāšos. Pavaicāšu, kāda viņam ir motivācija, un cik ļoti viņš vēlas revanšu. Cik cīņas viņš vēl vēlas aizvadīt - vienu vai vairākas," sacīja Kavana.

Treneris turpināja: "Ir tāds teiciens - ir grūti no rītiem celties un doties skriet, ja guli zīda pidžamā. Treniņi ir grūti un MMA ir smags sportaveids. Lai ar to nodarbotos, nepieciešama izturība un liela vēlēšanās. Konoram drīzumā gaidāma otrā bērna piedzimšana. Vai viņam pietiek motivācijas, lai turpinātu cīnīties? Manuprāt, pietiek."

Ilgi gaidītajā cīņā Makgregors - Nurmagomedovs uzvaru ceturtajā raundā izcīnīja otrais, bet neilgi pēc tās Makgregors sociālajā vietnē Instagram paziņoja, ka vēlas revanšu. Tiesa, pēdējā laikā īrs ir pieklusis un neuzstāj uz atkārtotu tikšanos ringā ar Nurmagomedovu, izskatot arī citas iespējas.

Savukārt Nurmagomedova pārstāvji izteikušies, ka Habibs šobrīd nevēlas cīnīties ar Konoru, bet pēc neoficiāli pieejamās informācijas, šobrīd notiekot sarunas ar UFC leģendu Džordžu Santpjēru.

Kavana iepriekš izteicies, ka Makgregors oktagonā varētu atgriezties ap vasaras laiku, bet ideālā variantā tas būtu 16. marts - dienu pirms Īrijā svinamās Svētā Patrika dienas. "Iedomājieties cīņu 16. martā "Madison Square Garden" - tieši pirms Svētā Patrika dienas. Tas tik būtu kaut kas," sacīja treneris.

Kā zināms, Ņujorkā atrodas liela īru diaspora.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu