Rešfords kompensācijas laikā izrauj Mančestras "United" uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vārtus mača kompensācijas laikā gūstot Markusam Rešfordam, Anglijas futbola premjerlīgas grands Mančestras "United" sestdien svinēja uzvaru 11.kārtas spēlē.

Mančestras vienība viesos ar rezultātu 2:1 (1:1) pārspēja "Bournemouth" futbolistus.

Mača rezultātu jau 11. minūtē atklāja mājinieku uzbrucējs Kelams Vilsons, kurš apsteidza "United" aizsardzību un saņēma piespēli tieši pretī vārtiem, raidīdams bumbu tīklā. Desmit minūtes pirms pirmā puslaika beigām viesi izlīdzināja rezultātu, no aptuveni desmit metriem precīzi sitot francūzim Antonī Marsiālam.

Par mača galveno varoni kļuva Rešfrods, kurš kompensācijas laika otrajā minūtē pēc piespēles soda laukumā nolika bumbu sev pa sitienam un no tuvas distances panāca 2:1.

Premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 26 punktiem desmit spēlēs ir Mančestras "City" un "Liverpool" komandas, tālāk ar 24, 22 un 21 punktu seko Londonas vienības "Chelsea", "Arsenal" un Totenhemas "Hotspur", bet pa 20 punktiem 11 cīņās guvuši "Bournemouth" un Mančestras "United" klubi.

No sestdienas līdz pirmdienai tiks aizvadītas pārējās 11. kārtas spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu