Girgensonam pirmie vārti šosezon, "Sabres" saplosa "Senators"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nhl.com

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) graujošu uzvaru izcīnījusi Zemgusa Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet latvieša kontā divi rezultativitātes punkti.

"Sabres" savā laukumā uzņēma Otavas "Senators" vienību, kuru sagrāva ar 9:2 (3:0, 4:1, 2:1), tādējādi pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Abas komandas jau ceturtdien tikās Otavā, "Sabres" hokejistiem ciešot zaudējumu ar rezultātu 2:4.

Mājinieki jau pirmajā periodā 10 minūšu intervālā guva trīs vārtus, bet otrā sākumā pievienoja vēl divus, bet šoreiz jau 15 sekunžu laikā, kad vispirms savus otros vārtus mačā guva Džefs Skiners, bet Girgensons panāca jau 5:0, gūdams savus pirmo vārtus sezonā.

Pagāja nedaudz vairāk kā minūte, kad viesi atbildēja ar Maksa Makormika vārtiem, taču laukumā turpinājās vārtu lietus, "Sabres" iemetot vēl divas ripas. Jāatzīmē, ka otrajā periodā visi pieci vārti tika gūti mazāk kā trīs minūtēs.

Trešais periods iesākās ar graujošo 7:1, bet turpinājumā tika gūti vēl trīs vārti, divus no tiem iemetot "Sabres". Tā bija "Sabres" graujošākā uzvara kopš 2009. gada.

Girgensons laukumā pavadīja 14 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli. Tāpat viņa kontā divi metieni, trīs spēka paņēmieni un lietderības koeficients +2.

Kopumā latviešu uzbrucējam šosezon 14 spēlēs iekrāti 5 (1+4) punkti.

"Sabres" ar 14 spēlēs iegūtiem 16 punktiem ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, bet nākamo maču aizvadīs naktī uz 5. novembri, izbraukumā tiekoties ar Ņujorkas "Rangers".

Informācija tiks papildināti ar video...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu