Siliņš un Strautiņš kopā gūst 38 punktus un kaldina Triestes "Alma" uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BC Trieste Alma

Latviešu basketbolisti Ojārs Siliņš un Artūrs Strautiņš svētdien guva attiecīgi 20 un 18 punktus un palīdzēja viņu pārstāvētajai Triestes "Alma" komanda izcīnīt uzvaru Itālijas A sērijas mačā.

Triestes komanda savā laukumā pārliecinoši ar 96:79 (31:21, 21:14, 23:15, 21:29) apspēlēja Pistoijas "Oriora".

Siliņš šajā mačā laukumā pavadīja 23 minūtes, kuru laikā grozā raidīja vienīgo divpunktnieku, piecus no deviņiem tālmetieniem un visus trīs "sodiņus". Tāpat Latvijas basketbolista kontā trīs atlēkušās bumbas un viens izprovocēts noteikumu pārkāpums, kas ļāva tikt pie 18 efektivitātes punktiem.

Teicamu sniegumu svētdien demonstrēja arī Strautiņš, kurš laukumā pavadītajās 29 minūtēs iemeta piecus no septiņiem divpunktniekiem, vienu no pieciem trejačiem un visus piecus soda metienus. Viņš šajā cīņā atzīmējās arī ar deviņām atlēkušajām bumbām, trim piezīmēm, pieciem izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem, kas ļāva tikt pie 21 efektivitātes punkta,

Tiesa, uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais ar 23 punktiem bija horvāts Hrvoje Peričs.

Pašlaik 20 gadus vecais Strautiņš vasarā ar Triestes klubu noslēdza līgumu uz trim sezonām. Tikmēr Siliņš vienībai pievienojās vien oktobrī, noslēdzot līgumu uz diviem mēnešiem.

Cita latvieša Daira Bertāna pārstāvētā "EA7 Emporio Armani" ar četrām uzvarām tikpat spēlēs atrodas A sērijas līderpozīcijā, kamēr "Alma" ar diviem panākumiem piecos mačos ir 11. vietā 16 komandu konkurencē.

Milānas klubs pagājušajā sezonā uzvarēja Itālijas čempionātā, valsts titulu tam iegūstot jau 28. reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu