"Bohēmista rapsodija" sāk grandiozi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Bohēmista rapsodija"
"Bohēmista rapsodija" Foto: publicitātes

Biogrāfiskā filma par grupas "Queen" kolorīto līderi Frediju Merkūriju (Freddie Mercury) "Bohēmista rapsodija" (Bohemian Rhapsody) pārliecinoši iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātrus, ziņo "collider.com."

Lente, kurā galvenā zvaigzne ir ēģiptiešu izcelsmes aktieris Ramijs Maleks (Rami Malek), nedēļas griezumā iekasējusi 50 miljonus dolāru.

Šis ir otrs labākais komerciālais starts mūzikas biogrāfiju žanrā, labāk klājies vien 2015. gada filmai "Straight Outta Compton", kas vēsta par leģendāro repa supergrupu N.W.A..

Anotācija: Fredijs Merkūrijs - roka leģenda, dumpinieks, bohēmists un ģēnijs, kurš lauzis visus stereotipus un atstājis neizdzēšamu iespaidu uz rokmūziku. Filma stāsta par grupas "Queen" galvu reibinošo ceļu uz panākumiem, pateicoties radītajām kulta dziesmām un revolucionārajam skanējumam, kā arī grupas atrašanos uz izjukšanas robežas Merkūrija nekontrolējamā dzīvesveida dēļ. Mūziķu triumfālā atkalapvienošanās koncertam "Live Aid" ir kļuvusi par vienu no izcilāko uzstāšanos visā rokmūzikas vēsturē.

Filmas reklāmas rullītis.

Tikai 2. vietā ģimenes filma "Riekstkodis un četras valstības" (The Nutcracker and the Four Realms). Filma iekasējusi 20 miljonus. Filmā redzamas tādas zvaigznes kā Keira Naitlija, Helēna Mirena, Morgans Frīmens un galvenās lomas atveidotāja - 17 gadus vecā amerikāņu aktrise un modele Makenzija Foja (Mackenzie Foy).

Fantāzijas filmas "Riekstkodis un četras valstības" sarkanais paklājs:

3. vietā vēl viens jaunums - Tailera Perija komēdija "Nobody’s Fool".

Vietu zemāk popzvaigznes Lēdijas Gāgas un aktiera un režisora Bredlija Kūpera radošā sadarbība filmā "Zvaigzne ir dzimusi" (A Star Is Born). 

Top5 noslēdz jaunākā šausmu filmu franšīzes lente "Helovīns" (Halloween).

 
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu