Bertāns gūst 8 punktus NBA mačā; pārtrūkst "Spurs" uzvaru sērija

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/LETA

Dāvis Bertāns svētdien guva 8 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, bet viņa komanda Sanantonio "Spurs" piedzīvoja zaudējumu.

"Spurs" savā laukumā ar rezultātu 110:117 (26:36, 28:27, 20:28, 36:26) piekāpās Orlando "Magic", pārtraucot četru uzvaru sēriju.

Bertāns laukumā pavadīja 25 minūtes un 35 sekundes, kas viņam ir lielākais spēles laiks šajā sezonā. Viņam atvēlētajās minūtēs latvietis realizēja vienu no trim divpunktu metieniem un divus no septiņiem tālmetieniem.

Tāpat Bertāns izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un pieļāva vienu kļūdu. "Spurs" ar Bertānu laukumā ielaida par 12 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija dalīts sliktākais rādītājs komandā.

Latviešu basketbolisti spēli sāka starta pieciniekā un trešajā minūtē ar metienu palēcienā guva savus pirmos punktus. Tāpat viņš atzīmējās ar diviem tālmetieniem spēles trešajā ceturtdaļā, taču kopumā meta ar zemu precizitāti un neglāba komandu no zaudējuma, "Spurs" vienībai teju visu maču atrodoties iedzinējos.

Sanantonio vienībā rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Demars Derouzens, kamēr uzvarētājiem 26 punktus iemeta Ārons Gordons.

"Spurs" ar sešām uzvarām deviņās spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik ieņem ceturto vietu.

Nākamo spēli "Spurs" aizvadīs trešdien, kad viesosies pie Maiami "Heat".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu