Horoskopi visai nedēļai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sieviete rīts
Sieviete rīts Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi sagaida no 5.-11. novembrim.

AUNS Labprāt strādāsi, taču par brīvu gan neko nedarīsi. Tāpēc lai neapvainojas kolēģis, ja atteiksi viņam palīdzību. Šonedēļ kopsummā iespējamas dažādas interesantas, neordināras situācijas. Dažiem var parādīties līdz šim nebijušas spējas, atvērties slēpti talanti. Nedēļas nogalē saaktualizēsies ģimenes jautājumi, varbūt būsi spiests atteikties no kāda ieplānota pasākuma, lai pavadītu laiku kopā ar tuviniekiem.

VĒRSIS Tu neapšaubāmi būsi uzņēmīgs, viss ies kā no rokas. Attiecībās ar līdzcilvēkiem kļūsi nedaudz uzstājīgāks, neļausi viņiem kāpt sev uz galvas. Lieliski apzināsies savas pašreizējās iespējas, un tas palīdzēs izvairīties no starpgadījumiem, veiksmīgāk noslēgt jaunus darījumus. Brīvdienās tiec vaļā no nedēļas laikā uzkrātās spriedzes. Vislabākais veids, kā atbrīvoties no nepatīkamām izjūtām, būs fizisks darbs vai atpūta jautrā kompānijā.

DVĪŅI Galvenais būt pārliecinātam par sevi! Lai arī kādi šķēršļi gadītos, neizrādi nevienam savas bailes vai šaubas. Ja kaut kas jāizlemj, tad noteikti dari to bez steigas un apsver visus par un pret, neatstāj vietu nejaušībai. Saskarsmē ar apkārtējiem jutīsies kā zivs ūdenī, proti, ātri vien piesaistīsi vēlamās personas uzmanību. Šonedēļ daudz laika pavadīsi kopā ar saviem mīļajiem, tas jūtami stiprinās ģimenes saites.

VĒZIS Saasinājumi attiecībās ar otro pusīti var būt par iemeslu iekšējai neapmierinātībai. Nekļūsti dzēlīgs pret saviem līdzcilvēkiem, neizgāz dusmas pār citu galvām, labāk risini pamatcēloni, no sirds izrunājies ar mīļoto, salīgsti mieru. Nedēļas otrā pusē iespējami veiksmīgi pavērsieni finansiālajā jomā; iegūstot papildu peļņu, esi apdomīgs, necenties uzreiz visu iztērēt, atliec arī kaut ko nebaltai dienai! Brīvdienās droši vari doties ciemos pie radiem vai uzņemt tuviniekus pie sevis.

LAUVA Tavs viedoklis tiks augstu vērtēts, neapšaubāmi spēsi iemantot apkārtējo atzinību, novērtējumu. Neatsaki, ja kāds lūdz tev palīdzību, arī tev pašam kādreiz tāda var būt nepieciešama. Iespējams, kāds cilvēks kļūdīsies viedoklī par tevi, neuztver to pārāk personiski, viņš ātri vien savas domas mainīs uz pozitīvo pusi. Ar sev raksturīgo patiesumu iegūsi uzticību un piesaistīsi sev jaunus domubiedrus. Varbūt sāksi jaunas un patiesi intriģējošas attiecības.

JAUNAVA Vēlēsies aktīvi strādāt, gūt papildu peļņu. Lielu nozīmi finansiālajos panākumos spēlēs pazīšanās ar vajadzīgajiem cilvēkiem. Kaut arī būsi gatavs uzņemties jaunas saistības, pienākumus, tomēr iekšēji tev traucēs zināms nemiers, nedrošība. Labā ziņa ir tāda, ka šīs negācijas būs ātri pārejošas. Līdzko sāksi darboties, tā šaubas sāks pamazām atkāpties, plus jūtamu morālo atbalstu spēs sniegt tavi ģimenes locekļi.

SVARI Šonedēļ par visu augstāk vērtēsi neatkarību, iespēju rīkoties pilnībā pēc saviem ieskatiem. Daudz sekmīgāk klāsies tiem Svaru zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar radošo dzīves jomu. Saskarsmē ar apkārtējiem, kā vienmēr, spēsi rast līdzsvaru, gūt vajadzīgo personu uzmanību. Privātajā lauciņā būsi apzinīgs, gādīgs pret partneri. Pretī gaidīsi sirds siltumu un romantisku jūtu izpausmi.

SKORPIONS Kādam Skorpionam var parādīties tendence dzīvot savā ilūziju, sapņu pasaulē un ignorēt patiesajā dzīvē notiekošo. Savukārt cits stāvēs ar abām kājām uz zemes un neļaus sevi apvest ap stūri dzīves dažādajiem pārbaudījumiem. Kā var noprast, tieši attieksme pret lietām būs tā, kas izšķirs, vai tu piedzīvosi panākumus vai sarūgtinājumu. Juridiskos un finansiālos jautājumus labāk kārtot nedēļas otrajā pusē.

STRĒLNIEKS Zvaigznes iesaka rūpīgāk plānot savu nākotni, pārdomāt iecerētos darbus, salikt tos pareizā secībā, noteikt galvenās prioritātes. Saskarsmē ar apkārtējiem brīžiem kļūsi pārlieku tiešs, kas var traucēt veidot harmonisku saikni ar cilvēkiem. Centies būt diplomātiskāks, jo attiecībām var būt liela nozīme tavos šīsnedēļas profesionālajos panākumos. Privātajā dzīvē šonedēļ problēmu nebūs. Tu sapratīsies ar partneri burtiski no pusvārda.

MEŽĀZIS Tu par katru cenu vēlēsies panākt savu. Attieksmē pret sevi un līdzgaitniekiem būsi prasīgs, nespēsi samierināties, ja apkārt valdīs vienaldzība vai paviršums pret profesionālajiem pienākumiem. Tevī šonedēļ izcelsies līdera dotības, kuras radīs izpausmi gan darbā, gan arī mājas dzīvē. Taču, ja profesionālajā jomā tās būs īsti vietā, tad privātajā dzīvē mīļotais cilvēks var iebilst pret tavu vēlmi izrīkot, komandēt.

ŪDENSVĪRS Zvaigznes iesaka pēc iespējas vairāk laika pavadīt līdzīgi domājošo sabiedrībā, dalīties ar citiem savā dzīves pieredzē, meklēt jaunas zināšanas. Šī tev būs aktīva nedēļa gan darba, gan privātajā plānā. Iespējams, kāds Ūdensvīrs sāks jaunas, daudz perspektīvākas darba gaitas, savukārt cits veidos jaunu kopdzīvi, baudīs romantiskās dzīves saldos mirkļus. Katrā ziņā šonedēļ tev smaidīs veiksme un noteikti ir vērts izmantot šo laiku, lai sasniegtu vērtīgas, sev svarīgas lietas dzīvē!

ZIVIS Ja reiz esi nolēmis ko sasniegt, tad droši ej uz priekšu, neatskaties! Savukārt, ja ļausies slinkumam vai neziņai, palaidīsi garām daudz ko priekš savas karjeras izaugsmes nozīmīgu. Kārtojot naudas jautājumus, esi piesardzīgs, neļaujies steigai. Lietišķo darījumu veikšanai labāk piemērota nedēļas pirmā puse. Savukārt, sākot ar trešdienu, vairāk piemērots laiks saviesīgiem pasākumiem, ar reklāmu, radošo jomu saistītiem projektiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu