Publiskota dziesma, kurā bija jāskan arī Valtera Frīdenberga balsij

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mareks Gaļinovskis

Mūziķu apvienība "Tev tuvumā", kura ierasti apvienojas gada nogalē, lai kopīgi uzstātos un izpildītu latviešu komponistu skaistākās Ziemassvētku dziesmas, publiskojusi pirmo skaņdarbu, kas šogad radīts speciāli šim projektam, – Renāra Kaupera dziesmu ar Leona Brieža vārdiem “Gaismiņ, teci man pa priekšu”.

Dziesmas ierakstā, kurā bija jāskan arī Valtera skanīgajai balsij, piedalījušies Aija Andrejeva, Marts Kristiāns Kalniņš, Artūrs Skrastiņš, Jānis Aišpurs, Renārs Kaupers un, protams, "Putnu Balles" Līva Kalniņa, Kristiāna Stirāne, Kārlis Būmeisters un Elvijs Bušs.

Mūziķu apvienības TEV TUVUMĀ koncertturneja sāksies 14. decembrī Salaspils kultūras namā un noslēgsies 29. decembrī Vēlēnas baznīcā, kopumā uzstājoties 11 pasākumu norises vietās – Latvijas dievnamos un Kultūras centros.

Koncertos mūziķi izpildīs Imanta Kalniņa, Raimonda Paula, Aivara Hermaņa, Jāņa Lūsēna, Valta Pūces, Ulda Marhilēviča, Igo, Aigara Voitišķa un citu latviešu komponistu skaistākās Ziemassvētku dziesmas. Šogad speciāli šim projektam taps skaņdarbi, ko radījuši Renārs Kaupers, Jānis Lūsēns un Aivars Hermanis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu