MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā triumfē Kamila Kabeijo

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā triumfē Kamila Kabeijo
MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā triumfē Kamila Kabeijo Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien MTV Eiropas mūzikas balvu (MTV EMA)ceremonijā triumfēja bijusī popgrupas «Fifth Harmony» dalībniece Kamila Kabeijo (Camila Cabello), iegūstot labākās dziesmas godalgu par hitu "Havana", kā arī labākā mākslinieka un labākā video apbalvojumus.

"Šis ir labākais manas dzīves gads," sarīkojumā Bilbao, Spānijā, sacīja 21 gadu vecā kubiešu izcelsmes amerikāņu dziedātāja.

Kabeijo bija nominēta sešās godalgu kategorijās, dziedātāja Ariana Grande un reperis "Post Malone" - piecās, bet kanādiešu mākslinieks Dreiks un Dua Lipa no Lielbritānijas - četrās kategorijās.

Divas godalgas - labākā hiphopa mākslinieka un labākā izskata kategorijās - saņēma ASV repere Nikija Mināža.

MTV Eiropas mūzikas balvas pasniegšana
MTV Eiropas mūzikas balvas pasniegšana Foto: Reuters/Zumapress/EPA/AFP/Scanpix

Dua Lipa saņēma labākā popmākslinieka godalgu, ASV grupa "Panic! at the Disco" uzvarēja labākā alternatīvā, bet "Marshmello" - labākā elektro mākslinieka kategorijās.

Kanādiešu dziedātājs Šons Mendess, kas 2017. gadā saņēma trīs godalgas, svētdien tika atzīts par labāko koncertējošo mākslinieku.

ASV veterāne Dženeta Džeksone tika atzīta par "globālo ikonu". Iepriekšējos gados šādu pagodinājumu saņēmuši "U2", "Queen", Vitnija Hjūstone un Eminems.

1994. gadā aizsāktās MTV EMA ceremonijas ir viens no diviem lielākajiem MTV organizētajiem šoviem. Otrs ir MTV Video mūzikas balvu ceremonijas, kas tiek rīkotas ASV kopš 1984. gada.

Aplūko foto no ceremonijas:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu