Vanšu tilta kāpņu pārbūves būvprojekts izmaksājis gandrīz 12 000 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Vanšu tilta kāpņu pārbūves būvprojekta izstrāde izmaksājusi 11 856 eiro, aģentūrai LETA apstiprināja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Viņa norādīja, ka pagājušajā nedēļā departaments no Rīgas pilsētas būvvaldes saņēmis saskaņotu kāpņu pārbūves projektu. Plānots, ka tuvāko dienu laikā tiks izsludināts arī būvniecības iepirkums. Ja tas noslēgsies veiksmīgi un bez sūdzībām, tad pēc 20 dienām būs zināms uzvarētājs, kurš tad arī sāks kāpņu pārbūvi. Būvdarbi varētu aizņemt aptuveni mēnesi.

Būvdarbu izmaksas būs zināmas tikai pēc iepirkuma noslēgšanas, taču iepriekš departamenta direktora pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins norādījis, ka tās varētu būt aptuveni 100 000 eiro.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka pavasarī Vanšu tiltam daļēji nobruka ar vienām kāpnēm saistītās konstrukcijas. Konstrukcijas nobrukušas pie kāpnēm, kas no Vanšu tilta ved lejā uz 11.novembra krastmalu.

Kopš marta tilta kāpnes Daugavas labajā pusē, vienlaikus daļēji ierobežojot arī gājēju plūsmu, ir slēgtas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu