Pārdošanā nonākusi slavena amerikāņu režisora villa ar meža taku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MAVRIXONLINE.COM/Reuters/Scanpix

Pēc nesenās aiziešanas no Holivudas oskarotais režisors Roberts Redfords ir nolēmis arī atvadīties no savas villas gleznainajā Napas ielejā, Kalifornijas štatā, ASV. Filmu “Parastie cilvēki” un “Savādā spēle” režisora māju nu var iegādāties par teju astoņiem miljoniem dolāru, ziņo žurnāls “Forbes”.

Napas ielejas villu Redfords ar sievu, vācu izcelsmes mākslinieci Sibillu Scagarsu, iegādājies 2004. gadā. Šī māja Redfordam ir bijusi atpūtas vieta un pašam savs “rehabilitācijas” centrs, kur viņš ar sievu atguvis spēkus pēc nogurdinošām darba nedēļām filmu laukumos, meditējis un baudījis dabas skaistumu. Pēc aiziešanas no Holivudas šā gada vasarā Redfords ir nolēmis arī pārdot savu Kalifornijas māju.

Foto: MAVRIXONLINE.COM

Režisora smalkā villa atrodas idilliskajā Svētās Helēnas ciemā, kas ir slavens ar apkārtējiem biezajiem mežiem, neskarto dabu un kalniem. Teju 500 kvadrātmetrus lielā Redfordu rezidence ir celta mežu biezoknī, uz kuru aizved pasakaina meža taka. Režisora mājā ir trīs guļamistabas, četras vannasistabas, divas atsevišķas garāžas un mākslas studija, kur savulaik strādāja Redforda sieva, māksliniece Sibilla. Māja ir aprīkota arī ar unikālu dārzu, baseinu, sarkankoka džakuzi, treniņu studiju, bet no pagalma ir pieejams celiņš, kas tālāk aizved uz tūristu iecienītajām Napas ielejas meža takām.

“Māja atrodas dabas ieskāvumā. Mans īpašums ir savienots ar pasakaini skaistu meža taku, kas slejas līdz pat Mīdovudas rezervātam. Jāpiebilst, ka mēs ar sievu šajā mājā no sirds iemīlējām nemirstošo Eiropas arhitektūras šarmu un tās atmosfēru,” žurnālam “Forbes” atklāj režisors Roberts Redfords.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu