"Muse" atgriežas Rīgā ar grandiozu šovu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Muse"
"Muse" Foto: publicitātes

12. jūnijā savas jaunākās pasaules turnejas ietvaros ar koncertu Latvijā, "Arēnā Rīga" atgriežas divu "Grammy" balvu ieguvēji, viena no mūsdienās populārākajām un atzītākajām britu rokgrupām pasaulē "Muse". 

"Muse" Latvijā atgriežas jaunākā albuma “Simulation Theory” pasaules turnejas ietvaros. Sekojot trim konceptalbumiem pēc kārtas, grupa ar astoto studijas ierakstu vēlējās mainīt savu skanējumu, šoreiz iedvesmojoties no astoņdesmito gadu sintroka skanējuma un vizuālās estētikas. 

“Mēs vienmēr esam centušies cilvēkiem sniegt visiespaidīgāko šovu pasaulē, ko tādu, ko viņi vēl nekad nav redzējuši. Pēc arēnām, ko piepildījām ar droniem, esam gatavi doties vēl tālāk, un man ir sajūta, ka to esam sasnieguši,” turneju komentē grupas solists Metjū Belamijs. 

Jāatzīmē, ka "Muse" koncerti jau izsenis tiek atzīmēti starp labākajiem un iespaidīgākajiem pasaulē, grupai saņemot labākās koncertgrupas balvas vairāk nekā desmit dažādu žūriju, tostarp BRIT Awards, NME, Q, Kerrang! un MTV, vērtējumos. Tāpat savas karjeras laikā mūziķi var lepoties ar divām saņemtām Grammy balvām, vairāk nekā 20 miljoniem pārdotu albumu kopiju un vairākiem numur 1 albumiem Lielbritānijā pēc kārtas.

Biļetes “Biļešu servisa” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. 

"Muse" iepriekš Rīgā uzstājās 2016. gada 16. jūnijā, kad noritēja mūziķu turneja "Drones".

Ar vēl nepieredzētu šovu Rīgā uzstājas «Muse».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu