Džošua: Usiks ir perfekts bokseris, bet Beljū ir izredzes uzvarēt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/LETA

Oleksandrs Usiks ir perfekts bokseris, bet gaidāmajā duelī Tonijam Beljū ir izredzes uzvarēt, uzskata pasaules čempions smagsvaru kategorijā Entonijs Džošua no Lielbritānijas.

Usiks šo sestdien, 10. novembrī, Mančestrā centīsies aizstāvēt pasaules čempiona jostas WBO, WBC, IBF un WBA versijās pirmā smagā svara kategorijā.

"No līdzjutēja skatupunkta tas būs izklaidējoši, tāpēc ka man patiešām patīk atbalstīt Beljū," intervijā "Sky Sports" sacīja Džošua, kurš gaidāmajā duelī jutīs līdzi savam tautietim.

"Es patiešām vēlos, lai viņš (Beljū) uzvar, tāpēc atbalstīšu viņu. No izklaides viedokļa, Usiks ir perfekts bokseris, tāpēc es ceru, ka Beljū strādā pie "counterpunch" (pretuzbrukuma) sitieniem. Tādā veidā viņu var nokautēt," teica Džošua.

35 gadus vecais Beljū karjerā izcīnījis 30 uzvaras (20 nokauti), piedzīvojis 2 zaudējumus un 1 neizšķirtu.

"Kā jau esam redzējuši, Beljū spēj izdarīt "counterpunch" sitienus. Un viņam ir netīrs kreisais āķis - ja viņš spēs trāpīt, domāju cīņā viņam klāsies labi," uzskata pasaules čempions smagsvaru kategorijā.

31 gadu vecais Usiks, kurš 2012. gadā Londonā kļuva par olimpisko čempionu, profesionāla boksera karjerā aizvadījis 15 cīņas, 11 dueļos panākumu gūstot ar nokautu, bet zaudējumu nav cietis.

"Ja godīgi, Usiks ir favorīts, jo viņš ir neuzveikts pirmajā smagajā svarā un viņš neapstrīdams čempions. Bet boksā, sākot ar vidējo svaru, pietiek ar vienu sitienu, kas var mainīt cīņas gaitu. Beljū piemīt šis viens izšķirošais sitiens," norādīja Džošua.

Kā zināms, Usiks pēc cīņas ar Beljū plāno pāriet uz smagsvaru kategoriju, kur Ukrainas bokseris vēlas izaicināt pašlaik 28 gadus veco Džošua. Lielbritānijas boksera īpašumā ir pasaules čempiona jostas WBA, IBO, WBO, IBF versijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu