ASV jaunlaulātie uzreiz pēc kāzām gājuši bojā helikoptera avārijā

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Sestdien jaunlaulāts pāris Teksasas štatā, ASV, gāja bojā helikoptera avārijā, dodoties prom no savām kāzām, ziņo raidorganizācija BBC. 

Vils Bailers un Beilija Akermena Bailere studēja Sema Hjūstona Štata universitātē Teksasā. Par viņu nāvi vispirms paziņoja studentu laikraksts. 

Baileri precēta pāra statusā aizvadīja vien aptuveni stundu. Helikopters, ar ko viņi bija plānojuši pamest svinību vietu, avarēja Vila Bailera ģimenes rančo teritorijā Teksasas dienvidos.

Kāzu viesi sociālajos tīklos izteica līdzjūtību un publicēja fotogrāfijas no svinībām. 

"Esmu pilnīgi satriekta!" sociālajā tīklā "Facebook" raksta kāda pāra paziņa, piebilstot, ka avārijā esot gājis bojā arī helikoptera pilots.

"Man mieru sniedz fakts, ka jūs šo zemi pametāt tik laimīgi un mīlestības pilni," aplikācijā "Instagram" raksta cita paziņa.

Gan Vils, gan Beilija studēja ar lauksaimniecību saistītas programmas. Abi šā mācību gada beigās būtu absolvējuši augstskolu.

"Bell 206B" helikoptera avārijas vieta tika atrasta svētdienas rītā - nākamajā dienā pēc kāzām. Vietējā policija norāda, ka bojā gājuši vairāki cilvēki, taču neidentificēja tos. 

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu