Kambala pēc šķiršanās no līgavas sācis jaunas attiecības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šoruden kļuva zināms, ka basketbolists Kaspars Kambala izšķīries  ar līgavu Zani Pertniku-Gromovu. Tomēr Kaspara sirds jau atkal ir aizņemta.

Izdevums "Privātā Dzīve" vēsta, ka basketbolists manīts kādas efektīgas blondīnes sabiedrībā - abi apmeklēja VEF Rīga un Kalev/Cramo spēli.

Daiļā gaišmate vārdā Anastasija Sadovska ir labdarības organizācijas "Wings for Kids" dibinātāja, sociālā darbiniece un modele, teikts žurnālā. 

Uz jautājumu, kāds ir abu attiecību statuss, Kaspars izdevumam atbildēja: "Viņa ir mana draudzene. Vismaz man liekas, ka mums ir romantiskas jūtas." Arī Anastasija atbildēja apstiprinoši - abi ir pāris. 

Kā zināms, Kaspara savu bijušo draudzeni Zani bildināja 2016. gadā pēc aptuveni divu gadu ilgas draudzības. Abi iepazinās kādā Rīgas izklaides vietā, kurā strādājusi Zane.

Laikā, kad Kaspars saderinājās ar mīļoto sievieti, viņš vēl oficiāli bija precējies ar amerikānieti Tifāniju Rondu. Kaspara bijusī sieva viņam un Zanei deva svētību un novēlēja ilgu un laimīgu kopdzīvi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu