Filipīnās autobusā iesprostota pasažiere nofilmē bīstamu zemes nogruvumu

TVNET/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda sieviete nomaļā kalnainā reģionā Filipīnās nofilmējusi asinis stindzinošus kadrus. Kamēr sieviete atradās autobusā, ko no aizmugures bija nobloķējusi automašīna, turpat līdzās sākās bīstams zemes nogruvums, vēsta aģentūra "Reuters".

Zemes nogruvums notika svētdien Filipīnu salā Lusonā.

Kersī Masilema sēdēja autobusā ar vēl citiem pasažieriem, kad tieši priekšā no pakalna sāka slīdēt lejā augsne, akmeņi un pat veseli koki ar visām saknēm. Zemes nogruvums nobloķēja priekšā esošo ceļa posmu, bet autobusa aizmugurē atradās automašīna, kas neļāva nekavējoties pamest notikuma vietu.

Bīstami tuvu notikušā zemes nogruvuma laikā autobusā bija dzirdami pasažieru kliedzieni. Taču incidents beidzās laimīgi - neviens no pasažieriem necieta.

Filipīnu reģionā, kur zemes nogruvumi ir bieža parādība, septembrī taifūna "Mangkhut" izraisītos nogruvumos bijā gāja vairāk nekā 60 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu