Jelgavā divi Ainara Mielava solokoncerti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ainars Mielavs
Ainars Mielavs Foto: publicitātes

15. novembrī Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukumā notiks divi mūziķa Ainara Mielava solokoncerti, informē Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā (JRTC).

Mielavs sagatavojis īpašu svētku programmu, kurā varēs dzirdēt dziesmas "Piekūns skrien debesīs", "Ai jel manu vieglu prātu" un citas iemīļotas melodijas. Programmā skanēs gan Mielava, gan komponista Imanta Kalniņa dziesmas, kā arī tautasdziesmas. Mūziķa dziedājumu instrumentāli pavadīs ģitārists Aigars Voitišķis.

JRTC skaidroja, ka tornī norisināsies divi Mielava koncerti un pirmais sāksies plkst.18, līdz ar torņa pulksteņa noskanēšanu un melodiju "Nevis slinkojot un pūstot", kas svētku mēnesī tiek atskaņota torņa pulkstenī. Savukārt otrā koncerta sākums gaidāms plkst.20.

Mielavs ir latviešu dziedātājs un dziesmu autors, kurš pazīstams gan kā solomākslinieks, gan grupu "Jauns Mēness" un "Mielavs un pārcēlāji" dibinātājs un solists.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu