Pašmāju grupa "Crazy Dolls" laiž klajā pirmo albumu desmit gadu laikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Crazy Dolls"
"Crazy Dolls" Foto: publicitātes

Pašmāju grupa "Crazy Dolls" laiž klajā pirmo albumu desmit gadu laikā. Tā nosaukums "No visa galva griežas", un tas noklausāms mūzikas straumēšanas vietnēs.

16 dziesmu apkopojums "No visa galva griežas" ir grupas pirmais albums kopš 2008. gada, kad tika atjaunota grupas darbība, un trešais vairāk nekā divdesmit gadu daiļradē. Pa šo laiku grupa tikusi pie sev raksturīgā skanējuma.

"No visa galva griežas" dzirdamas dziesmas, kas izdotas no 2008. līdz 2018. gadam, kā arī divi līdz šim nedzirdēti skaņdarbi. Tāpat tajā dzirdams singls "Par zīmuli'', kas ir grupas pirmā lēnā kompozīcija ar nelielām valša iezīmēm. 

Albuma noskaņa pozitīva un mažorīga, un pēc grupas dalībnieku domām tieši tādu noskaņu pietrūkst latviešu popmūzikā. Taču, kā iesmej paši mūziķi, "No visa galva griežas" neesot nevienas dziesmas par mīlestību.

Jaunajā albumā dzirdama arī sadarbība ar vairākiem citiem Latvijā pazīstamiem mūziķiem. Desmit gadu laikā, ko prasījusi albuma radīšana, "Crazy Dolls" paspējuši sadarboties gan ar Mārtiņu Freimani, gan Valteru Frīdenbergu. 

Interesentiem ekskluzīvi ir pieejams arī grupas albums fiziskā CD formāta, kas veikalos nav nopērkams. Lai to iegūtu savā īpašumā, jāsazinās ar grupas pārstāvi, izmantojot Facebook Crazy Dolls lapu.

Noklausies albumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu