Pārvērtību šovā stilisti Natāliju Zolbergu nomaina blogere Maija Armaņeva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

30. janvārī pārvērtību šovs "Gatava pārvērtībām" televīzijas ekrānos atgriezīsies ar trešo sezonu, lai skatītājus atkal priecētu ar noderīgiem stila padomiem un kolorītu sieviešu stāstiem. Jaunajā sezonā modes ekspertu komandā būs izmaiņas - stilistes Natālijas Zolbergas vietā komandai pievienosies skaistuma un dzīvesstila blogere Maija Armaņeva.

Šova producente Sandija Miezīte komentē jaunumus: "Natālijas dzīvē ir notikušas ļoti skaistas pārmaiņas un viņa ir devusies māmiņas atvaļinājumā, tādēļ pārvērtību komandai šosezon pievienosies Maija."

"Jau iepriekš, strādājot ar klientēm, esmu daudz palīdzējusi tām mainīties ne vien vizuāli, bet arī mainīt savu dzīvi kopumā. Esmu priecīga, ka šovā to spēšu īstenot vērienīgākā mērogā. Es vēlos aicināt sievietes būt drosmīgām un būt patiesi gatavām pārvērtībām, jo tikai tādā veidā mēs kopīgi spēsim panākt izcilāko rezultātu," par gaidāmo šovā dalās Maija Armaņeva.

Šovs “Gatava pārvērtībām” sniedz iespēju sievietēm mainīt savu izskatu un dzīvi ekspertu pavadībā. Raidījumu ietvaros dāmas dalīsies emocionālos stāstos, kādēļ tieši viņas ir pelnījušas pārvērtības. Atklātos stāstus un dāmu vizuālo izskatu izvērtēs modes eksperti, izvēloties tās, kurām pārvērtības nepieciešamas visvairāk.

Maija šovā pievienosies stilistei Žannai Dubskai un modes māksliniekam Aleksandram Pavlovam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

W A R N I N G • Construction Area ⚠️ New Project Coming Soon! ... Pirms 2 dienām stāstīju jums LIVE sesijā par sevi, balstoties uz 8 patiesiem faktiem, no kuriem katrs likās maz ticams, bet patiesībā tikai 1 bija izdomāts! /Skat. trīs ierakstus atpakaļ/ ? Manuprāt, šis bija viens no interesantākajiem LIVE, ko esmu taisījusi, jo parasti par tādām lietām publiski nebiju runājusi ? Tas attiecās ne tikai uz manām iepriekšējām darba vietām (Microsoft Latvia, TV producentu grupa, MUZ TV Baltija, pasākumu organizēšana, stilists un personal shopper, kreatīvais direktors MAAS Coats), bet arī uz iegūto bakalaura grādu Latvijas Universitātē Teoloģijas fakultātē, profesionāla imidža dizainera kvalifikācijas iegūšanu un neskaitāmu kursu un semināru apmeklēšanu manai profesionālajai izaugsmei. ? Nav brīnums, ka man uz doto brīdi gatavojas jau 2 jauni projekti, kas aizņems ļoti daudz laika. Par tiem jūs dzirdēsiet pavisam drīz ? bet tikmēr - rakstat man savus jautājumus šeit zem bildes par tēmu izglītība, profesijas izvēle, pieredzes iegūšana un citiem jums aktuāliem jautājumiem! Labprāt dalīšos ar jums no savas pieredzes skatpunkta ??‍♀️

A post shared by ⚜Maija Armaneva ?? (@maija_armaneva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turcija vai nu patīk, vai nu uz šejieni nelido. Es šo reģionu esmu iecienījusi tieši kā ļoti labu vietu atpūtai ar bērnu ???? Pa lielam te ir viss un pat vairāk, lai bērnam būtu interesanti jebkurā vecumā. Jauni draugi, saule un jūra, aktīva ikdiena un milzums pozitīvu emociju! ?? Arī šogad esmu izvēlējusies pagarināt vasaru tieši Turcijā un mana izvēle viesnīcas ziņā krita uz @rixos_premium_belek, jo: 1) pats nosaukums Rixos jau ir savā veidā kvalitātes zīme ?? (protams, ir nianses, bet tad tā nebūtu Turcija - pret to ir jāattiecas vienkāršāk un ar humoru) ?; 2) tieši no šīs viesnīcas katru dienu atiet ‘shuttle bus’, kas 15 minūtēs aizved uz @thelandoflegends atrakciju parku ? un nav atsevišķi jāmaksā par ieeju (jo šis parks arī ietilpst Rixos grupā); 3) šoreiz es vēlējos ne pašu lielāko teritoriju un ne skaļāko viesnīcu ??‍♀️, tādēļ atkal mana izvēle bija par Rixos Premium Belek. Bērniem šeit nav liela akvaparka, bet ir nelieli slidkalniņi, kurus visu laiku uzrauga divi ‘lifeguards’. ??‍♂️ Ir savs kinoteātris ar divām zālēm, istaba ar ‘ping pong’ galdu, bērnu klubs Rixy Club, kā arī viesnīcas apzaļumotajā teritorijā dzīvo vesela kaķu ģimene ar maziem kaķēniem. ? Šodien apskatīsim visu, kas ir pieejams viesnīcas iekštelpās, jo pirmā dienas puse nebūs tā saulainākā ?⛈ Cerams, ka ar saviem storijiem un šo nelielo aprakstu būšu palīdzējusi jums izlemt, kurp doties atpūtas ceļojumā ar bērniem un uz ko pievērst uzmanību, izvēloties viesnīcu.

A post shared by ⚜Maija Armaneva ?? (@maija_armaneva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is the exact way I dressed when I was eleven years old ?? #backintime ———————————————— Man jau tad bija liels kājas izmērs un vienmēr visi apavi izskatījās neproporcionāli lieli manam augumam un izskatījās visnotaļ smieklīgi. ? Toties tagad ir otrādi - jo lielākas botas, jo stilīgāk! ? #stils ———————————————— Помню как я а детстве часто обувала папины кроссовки и ходила по саду. Мне нравился тогда мой лук, даже не смотря на то, что у него 45 размер ноги...! И говорил он мне - не надевай мои кроссовки, а то ещё выростит у тебя большая нога. Что и стоило ожидать ?? На мне, между прочим, мужские кроссовки Zara 40 размера. Это для мужчин маленькая нога, а мне в самый раз! #сбылось

A post shared by ⚜Maija Armaneva ?? (@maija_armaneva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Night out with my ♥️ who’s behind the camera, obviously ? @maris_mezhals

A post shared by ⚜Maija Armaneva ?? (@maija_armaneva) on  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu