"VEF Rīga" uz pārbaudes laiku piesaista amerikāņu aizsargu Džeksenu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Basketbola kluba "VEF Rīga" sastāvam uz pārbaudes laiku pievienojies 28 gadus vecais un 1,90 metrus garais amerikāņu aizsargs Beidens Džeksens.

No 2009. līdz 2013. gadam basketbolists spēlēja Ziemeļkarolīnas Universitātē, kur pēdējā sezonā viņam vidēji spēlē 27,7 minūtēs 7,8 punkti un 4,2 rezultatīvas piespēles.

2013. gada vasarā Džeksens uzspēlēja NBA Vasaras līgā pie Portlendas "Trail Blazers", kam sekoja pieturvietas Francijas otrajā spēcīgākajā līgā, NBA Attīstības līgā, kā arī Kanādas, Kipras, Grieķijas un Kataras vadošajās līgās.

"Beidens Džeksens ir atlētisks un fizisks spēlētājs ar labiem parametriem savai pozīcijai. Viņš ir ļoti motivēts, kā arī laukumā darbojas ar lielu enerģiju," sacīja "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis. "Savulaik ieguvis pieredzi spēcīgajā Ziemeļkarolīnas Universitātē, karjeras sākumā viņš vairāk bijis pazīstams kā aizsardzības spēlētājs, bet pēdējos gados uzlabojis sniegumu arī uzbrukumā. Beidens pievienojies uz pārbaudes laiku – skatīsimies, kā viņš iekļausies mūsu komandā."

2016./2017. gada sezonā Džeksens "ETHA Engomis" sastāvā kļuva par Kipras čempionāta labāko punktu guvēju ar vidēji spēlē gūtiem 21,9 punktiem, kam klāt pievienoja 4,7 atlēkušās bumbas, 4,1 rezultatīvu piespēli un 1,3 pārtvertas bumbas. Pēc tam minēto sezonu Džeksens pabeidza Grieķijas spēcīgākās līgas klubā "Promitheas Patras".

2017./2018. gada sezonā Džeksens spēlēja Kataras komandā "Qatar Sports Club Doha", kuras rindās vietējā čempionātā vidēji spēlē laukumā pavadītajās 35,4 minūtēs viņam 22,4 punkti, 5,9 rezultatīvas piespēles, 5,4 atlēkušās bumbas un 1,4 pārtvertas bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu