Mēteļi pat visdrūmākajām rudens dienām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kurai gan nav gadījusies situācija, ka no rīta, dodoties dienas gaitās ir skaists, saulains laiks, bet pēcpusdienā laikapstākļi ir mainījušies, līst lietus un,protams, lietussargs ir aizmirsts mājās vai arī to nav ērti turēt, jo rokā jānes rokassoma, iepirkumu maisi, vai jātur maza bērna rociņa.

Trīs māsas, kas dibinājušas uzņēmumu 'RainSisters' nereti saskārās ar šo situāciju un, apskatot esošo ūdensizturīgu mēteļu piedāvājumu, nonāca pie secinājuma, ka sievišķīgai dāmai, kas labprāt uzvelk augstpapēžu apavus, kleitas un svārkus, nākas samierināties ar vīrišķīgu, taisnu piegriezumu un 'unisex' stila produkciju.

PIEDALIES KONKURSĀ UN LAIMĒ MĒTELĪTI!

Mēteļi pat visdrūmākajām rudens dienām
Mēteļi pat visdrūmākajām rudens dienām Foto: publicitātes

Tieši tādēļ māsas no 'RainSisters' ir izstrādājušas jau otro - rudens ūdensizturīgu dizaina mēteļu kolekciju, kas uzsver un svin sievišķību neatkarīgi no laikapstākļiem. Mūsdienu mainīgajos laikapstākļos un straujajā dzīves ritmā ikvienai pilsētas sievietei ir svarīgi ne vien justies ērti, bet arī izskatīties pārliecinoši. Māsas, draudzenes un uzņēmuma 'RainSisters' dibinātājas uzskata, ka mode, sievišķība un funkcionalitāte ir neatdalāmas sfēras.

Mēteļi pat visdrūmākajām rudens dienām
Mēteļi pat visdrūmākajām rudens dienām Foto: publicitātes

Visi 'RainSisters' mēteļi ir veidoti no kvalitatīva membrānauduma, kas papildus ūdensizturībai ir arī elpojoši, vēju aizturuši un silti, kas padara tos komfortabli lietojamus no -5°C līdz pat +20°C temperatūrai. Apvienojumā ar dažādiem piegriezumiem un siluetiem, kā arī pašu māsu radītiem auduma rakstiem, izveidota mēteļu rudens kolekcija. Jaunās kolekcijas mēteļi pārsteidz nevien ar audumu rakstu greznību,bet arī ar sievišķīgajām detaļām. Visi rudens kolekcijas mēteļu modeļi atšķiras gan ar auduma rakstu, gan siluetu un piegriezumu. Atšķirīgie mēteļu raksturi tiek uzsvērti arī ar izvēlētajiem nosaukumiem - dažādiem sieviešu vārdiem - Rosalie, Blossom, Hortense un Zinnia.

Mēteļi pat visdrūmākajām rudens dienām
Mēteļi pat visdrūmākajām rudens dienām Foto: publicitātes

RainSisters dibinātājas uzsver, ka, izstrādājot rudens mēteļu kolekciju papildus uzmanība tikusi pievērsta tam, lai mēteļi būtu piemēroti sievietēm ar dažādām ķermeņa formām. “Veidojot jaunus mēteļu modeļus mēs balstāmies ne tikai uz esošajām modes tendencēm, mūsu vērtībām un gaumes izjūtu, bet arī uz funkcionālas izmantojamības potenciālu.

Foto: Publicitātes foto

Tieši tādēļ jaunajā kolekcijā divi mēteļu modeļi ir piemēroti un lieliski izskatīsies nevienikvienaidāmai, bet arī sievietēm grūtniecības periodā. Mūsuprāt, tas ir ļoti svarīgi - lai apģērbs spētu kalpot dažādās dzīves situācijās.” saka RainSisters dizainere un dibinātāja Zanda Zamuška.

Uzņēmumu 'RainSisters', kas specializējas ūdensizturīgu dizaina mēteļu radīšanā, 2018.gada martā dibināja trīs māsas. Šobrīd 'RainSisters' piedāvā divas-pavasara un rudens-mēteļu kolekcijas. Visi 'RainSisters' mēteļi ir rūpīgi darināti ar rokām, īpašu uzmanību pievēršot funkcionālām detaļām, kā, piemēram, kapucei, slēptām kabatām, precīzai un drošai aizdarei, padarot tos par lielisku papildinājumu pilsētas sievietes garderobē. Detalizētāku informāciju par pieejamo produkciju vai sadarbības iespējām meklējiet RainSisters mājaslapā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu