Pakjao izsakās par iespējamo revanša cīņu ar Meivezeru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Menijs Pakjao
Menijs Pakjao Foto: Reuters/LETA

Slavenais filipīniešu bokseris Menijs Pakjao izteicies, ka 2019. gadā viņš varētu aizvadīt revanša cīņu pret līdz šim nezaudējušo amerikāni Floidu Meivezeru junioru. 

Abi bokseri savā starpā tikās 2015. gada maijā. Toreiz uzvaru pēc punktiem izcīnīja Meivezers. 

"Pastāv liela iespēja, ka mēs aizvadīsim revanša cīņu, jo Floids ir atgriezies boksā. Viņš cīnīsies decembrī, savukārt es janvārī," "Sky Sports" sacīja Pakjao. "Tā ka ir iespēja, ka mēs nākamajā gadā apsvērsim revanša cīņu."

Floids Meivezers juniors
Floids Meivezers juniors Foto: AFP/SCANPIX

Šobrīd 41 gadu vecais Meivezers savas karjeras laikā izcīnījis uzvaru visās 50 boksa cīņās, bet Pakjao 69 cīņās svinējis 60 uzvaras, septiņas reizes cīnījies neizšķirti un piedzīvojis divus zaudējumus. 

"Mūsu tikšanās ir jāatkārto, lai skaidri noteiktu, kurš ir labākais, jo pirmajā cīņā nebija īsti skaidrs, kurš uzvarēja. Viņš toreiz izdarīja maz sitienu, bet man bija pleca trauma. Šoreiz, ja revanšs notiks, nebūs nekādu attaisnojumu, nekādu atrunu," teica Pakjao. 

Nesen Meivezers parakstīja vienošanos, ka 31. decembrī Tokijā aizvadīs dueli pret japāni Tenšinu Nasukavu, kurš specializējies jauktajā cīņas mākslā (MMA). Pakjao 19. janvārī Ņujorkā gaidāma tikšanās ar amerikāni Adrienu Broneru. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu