Pārdošanā nonākusi renovēta ēka Rīgas centrā, kas pielāgota privātklīnikas vajadzībām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vestabalt

Par vienu no skaistākajiem namiem galvaspilsētas centrā uzskatāms 1868. gadā celtais objekts Vingrotāju ielā, kas ilgus gadus pildījis vingrošanas skolas funkcijas. Piedzīvojot apjomīgu renovāciju, 2014. gadā ēka ieguva jaunu iekšējo un ārējo veidolu. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina doties nelielā tūrē un apskatīt pārdošanā esošo ēku, kas šobrīd pielāgota privātklīnikas vajadzībām.

2500 kvadrātmetrus lielajai ēkai ir pieci stāvi un pagrabstāvs. Potenciālajā ārstniecības iestādē izveidotas pilnībā aprīkotas operāciju zālēs, ārstu kabineti, laboratorija, klientu palātas, konferenču zāle un biroju telpas. Privātklīnika iekārtota pēc visaugstākajiem standartiem, ietverot arī divu liftu izbūvi, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas ierīkošanu.

Foto: Vestabalt

Komercobjekta pagrabstāvs ir sadalīts vairākās telpās, atvēlot vietu darbinieku ģērbtuvēm, noliktavām, saimniecības telpām un pat dīzelģeneratoram, ja rodas kāda ārkārtas situācija. Pirmajā stāvā izveidota recepcija ar plašu halli, konferenču zāle, kabinets, kā arī kafejnīca, lai iestādes klientiem būtu iespēja palutināt savas garšas kārpiņas. Ēkas otrajā stāvā izvietotas operāciju zāles, savukārt trešajā un ceturtajā stāvā atrodami kabineti. Augšstāva telpas aizņem administratīvā daļa. Noteikti jāuzteic īpašuma pateicīgā lokācijas vieta, kas ļauj pie tā ērti piebraukt. Ieskaties pārdošanā esošajā privātklīnikā!

Foto: Vestabalt

Raksts tapis sadarbībā ar nekutamo īpašumu portālu City24.lv 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu