Slimīcā nogādāts vīrietis ar durtu brūci sejā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NMPdienests

Aizvadītajā diennaktī slimnīcā Rīgā ar durtu brūci sejā nogādāts kāds vīrietis, informē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Rudzīte.

21 gadu vecs vīrietis garāžā, remontējot auto, nejauši uzdūrās uz asa priekšmeta.

Tāpat aizvadītajā diennaktī mediķu palīdzība bija nepieciešama arī vairākiem citiem cilvēkiem Rīgā, kuri guva traumas, strādājot vai veicot saimniecības darbus.

Kāds 39 gadus vīrietis darbā nejauši nokrita no vairāku metru augstuma, gūstot nopietnas traumas. Cietušais vīrietis ar galvas, pleca un kājas traumām nogādāts slimnīcā.

Tāpat mediķu palīdzība bija nepieciešama kādam 18 gadus vecam puisim, kurš nokritis no mājas jumta brīdī, kad aplūkoja vēl veicamos saimniecības darbus. Vīrietis guva ļoti smagus vairāku ķermeņa daļu ievainojumus, tostarp galvas, krūšu un muguras traumas.

Aizvadītajā diennaktī Kurzemē nopietnus termiskus apdegumus guvuši divi mazi bērni, kuri nogādāti slimnīcā. Gadu vecs bērns uzrāva sev virsū bļodu ar verdošu ūdeni, kā rezultātā guva termisku pleca apdegumu.

Vēl kāds cits divus gadus vecs bērns uzrāva sev virsū trauku ar verdošu ūdeni, gūstot kājas un rokas termiskus apdegumus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1009 izsaukumiem, no kuriem 183 bija saistīti ar traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu