Krievu vārtsargs Tretjaks atstājis Rīgas "Dinamo"

Klubs noliedz izskanējušo informāciju
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Maksims Tretjaks
Maksims Tretjaks Foto: dinamoriga.lv

Krievu vārtsargs Maksims Tretjaks atstājis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas "Dinamo", liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Pašlaik 22 gadus vecais Tretjaks šosezon bija rīdzinieku trešais vārtsargs, laukumā tiekot vienā spēlē, kad 7.oktobrī nomainīja tautieti Timuru Biļalovu zaudējumā pret Novosibirskas "Sibirj" (3:6). Krievs toreiz atvairīja 12 no 14 metieniem.

Sarunā ar aģentūru LETA rīdzinieku preses sekretārs Jānis Stepītis atklāja, ka Tretjaks vēl joprojām ir ar Rīgas "Dinamo".

"Tretjakam joprojām ir spēkā esošs līgums ar klubu un viņš trenējas kopā ar komandu," uzsvēra Stepītis.

Netiek izslēgts, ka informāciju par Tretjaka pārcelšanos uz "Sibirj" izplatījis hokejista aģents, lai radītu ažiotāžu ap spēlētāju.

Šis krievu vārtsargs ir leģendārā Vladislava Tretjaka mazdēls. Tiesa, viņam Rīgas komandas vārtos šosezon tā arī nav izdevies izkonkurēt Kristeru Gudļevski un Biļalovu.

Savas karjeras laikā Tretjaks KHL čempionātā pārstāvējis arī Vladivostokas "Admiral", kurā gan būtisku lomu neieguva, kā arī bijis Maskavas CSKA sistēmā. Savas karjeras laikā gan viņš lielākoties spēlējis Krievijas Augstākās hokeja līgā (VHL) un Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Rīgas "Dinamo" ar 23 punktiem 24 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem astoto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu