Policija meklē divu sirmgalvju aplaupītājus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrdienas vakarā ievērojams Valsts policijas (VP) un Jelgavas Pašvaldības policijas darbinieku skaits bija iesaistīts divu sirmgalvju privātmājas aplaupītāju meklēšanā.

Par lielu daudzumu operatīvo transportlīdzekļu Pārlielupē aģentūrai LETA aculiecinieki ziņojuši pēc plkst.21, un VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece stāstīja, ka ap šo laiku, pielietojot vardarbību, savā privātmājā aplaupīti divi sirmgalvji, tāpēc tika piesaistīti visi iespējamie spēki laupītāju meklēšanai. Meklēšanas darbos piedalījies arī kinologs ar dienesta suni, taču laupītājus notvert nav izdevies.

VP pārstāve stāstīja, ka par notikušo sākts kriminālprocess un tiek skaidroti visi notikušā apstākļi. Tāpat tiek precizēta arī pensionāriem nolaupītās naudas summa. Precīzāku notikušā adresi policijā neatklāja, taču apstiprināja, ka noziegums pastrādāts Pārlielupē.

Lai arī iespējamiem laupītāji nav notverti, Sietniece skaidroja, ka tiek darīts viss, lai laupīšanu pēc iespējas ātrāk atklātu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu