“Instrumenti” piedāvā “Lūk, tava dziesma skan” teksta video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Instrumenti”
“Instrumenti” Foto: publicitātes

Ar aizkustinājumu un lepnumu 18. novembri gaidot, grupa “Instrumenti” piedāvā “Lūk, tava dziesma skan” teksta video. 

Video mākslinieks Arvīds Barānovs (Eaglewood Films), kurš radījis “Lūk, tava dziesma skan” teksta video, par darba tapšanu komentē: “Iedvesmojos no dziesmas stāstījuma, kurš noved atpakaļ pats pie sevis un bilde, kas pati ar sevi spoguļojas un rezultātā rada jaunas telpas, kurās nav nedz debesu nedz zemes, bet vienlaikus ir abi.”

“Lūk, tava dziesma skan” ir viena no desmit dziesmām latviešu valodā, kas iekļautas pērn ziemā izdotajā “Instrumenti” albumā “Atkala”.

Jānis Šipkēvics stāsta: "Latvija ir mūsu mājas. Tas ir mūsu laiks, saknes un nākotne. Šis radošais posms mūsu dzīvē ir kā pilnmetrāžas atzīšanās mīlestībā latviešu valodai un dziesmām, kas skan tik ļoti īpaši tieši tāpēc, ka klausītājs pats ir šī dziedājuma atspulgs."

“Instrumenti” mūziķi simtgades kulminācijas laikā piedalīsies vairākos  svinīgos pasākumos – 17., 18. un 19. novembrī “Arēnā Rīga” notiks vēl nebijusi multimediāla deju izrāde “Abas malas”, pulcējot teju pustūkstoti visdažādāko žanru deju dejotāju vienuviet; Reinis Sējāns ir viens no šī lieluzveduma mūzikas autors. Savukārt Jānis Šipkēvics aicina uz pirmo nākamās simtgades koncertu “Mīlestības vārdā. 18+”, kas notiks 19. novembrī uz īpaši būvētas skatuves pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas. Līdzās grupai “Instrumenti” koncertā piedalīsies arī Renārs Kaupers, Alise Joste, Miķelis Putniņš, Rūdolfs Dankfelds, grupa “Cosmos” un citi mūziķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu