Apmaldījies autovadītājs izbraukā kapu teritoriju, ko pēcāk pats sakopj

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/Scanpix

Alūksnes Garizona kapu teritorijā kāds smagās automašīnas šoferis izbraukājis kapu teritoriju, bet pēc tam nokoordinējis pasākumus radīto bojājumu novēršanai, informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Autovadītājs esot sekojis navigācijas sistēmas norādēm, bet arī neievēroja ceļa zīmi, kas liedz iebraukt konkrētajā teritorijā.

Vīrietis ar smago transportlīdzekli "MAN" izbraukāja kapu teritoriju un tam piebraucamo ceļu, bojājot ceļa segumu un tuvumā esošos apstādījumus.

Pēc notikušā vainīgais autovadītājs nokoordinēja pasākumus radīto bojājumu novēršanai, kā arī tika informēti bojāto mantu īpašnieki.

Tā kā autovadītāja radītie bojājumi tika novērsti, un no vadītāja saņemts paskaidrojums par notikušo, viņam piemērots administratīvā pārkāpuma sods par ceļu zīmes neievērošanu, kā rezultātā radās šis negadījums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu