No Jāņa Porziņģa līgavas zeltneša pazudis saderināšanās gredzens (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jānis Porziņģis, basketbolista Kristapa Porziņģa brālis un arī aģents, šā gada sākumā bildināja savu mīļoto meiteni, modeli Gabrielu Njerī. Par to liecināja Gabrielas publiskotais video vietnē "Instagram", kurā viņa izrādīja savu spožo gredzentiņu. Diemžēl šis video ir izdzēsts no Gabijas sociālajiem tīkliem, kas liek uzdot jautājumu - vai abu starpā viss ir beidzies?

Vērīgākie Gabrielas sekotāji pamanījuši, ka jau kādu laiku skaistais gredzens vairs nerotā viņas zeltnesi, un simpātiskā blondīne izdzēsusi visus foto un video, kuros bijusi redzama ar Jāni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alexa play “Sexy back” by JT ?

A post shared by GABI (@gabriellekniery) on

Tāpat Gabija nule kā publiskojusi video, kas pieejams vien 24 stundas, kurā redzams kāds vīrietis. Pie video viņa raksta divdomīgu frāzi: "Ja reiz esi tikusies ar latvieti, nekad netiksi no viņiem vaļā." 

Foto: instagram/gabriellekniery

Pēcāk viņa nekautrējās iemūžināt sevi kādā izklaides vietā kopā ar kādu citu vīrieti, kurš maigi nobučojis modeles vaigu.

Foto: instagram/gabriellekniery

Gabriela un Jānis uzsāka attiecības 2017. gada sākumā. Attiecību laikā viņa vairākkārt viesojās Latvijā, kur apguva latviešu valodu un apciemoja Jāņa vecākus Liepājā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu