Sevastova izvirzīta oktobra mēneša WTA izlaušanās balvai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: AFP/LETA

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Anastasija Sevastova izvirzīta oktobra mēneša Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) izlaušanās balvai.

Kopā ar Sevastovu uz šo titulu pretendē arī nīderlandiete Kiki Bertensa un Ešlija Bārtija no Austrālijas.

Latvijas tenisiste oktobrī Pekinā pirmo reizi sasniedza prestižā "Premier Mandatory" turnīra finālu, kur gan piekāpās šī brīža pasaules trešajai raketei Karolīnai Vozņackai no Dānijas.

Pēc šī turnīra Sevastova sasniedza jaunus augstumus pasaules rangā, jo viņa pakāpās līdz pat 11.vietai, pie viena kļūstot arī par Latvijas pirmo raketi un apsteidzot Aļonu Ostapenko. Turpinājumā viņa sasniedza arī Maskavā notikušā Kremļa kausa pusfinālu, kam bija "Premier" kategorijas raudze.

Tiesa, arī Sevastovas konkurentes par oktobra izlaušanās balvu aizvadīja labu mēnesi, jo Bertensa kā nomināli vājākā no tenisistēm sasniedza pusfinālu sezonas noslēguma turnīrā "WTA Finals". Tikmēr Bārtija uzvarēja sezonas otrajā nozīmīgākajā noslēguma turnīrā "WTA Elite Trophy".

Balsojums par mēneša izlaušanās balvu notiks līdz piektdienai WTA mājaslapā.

Sevastova uz mēneša izlaušanās balvu šogad pretendēja jau augustā, taču to neieguva. Savukārt Ostapenko uz šo titulu bija starp pretendentēm martā, viņai arī pie tās netiekot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu