Pogbā par spēlēšanu Mančestras "United": Vai es izskatos noskumis?

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: Reuters/LETA

Viena no lielākajām šī brīža pasaules futbola zvaigznēm Pols Pogbā no Francijas nenožēlo pārcelšanos no Itālijas granda Turīnas "Juventus" uz Anglijas komandu Mančestras "United", kur gan viņš nav saskāries ar vieglu dzīvi.

Pašlaik 25 gadus vecais Pogbā 2016.gadā par aptuveni 105 miljoniem eiro atgriezās Mančestras "United", kur viņš uzsāka savas profesionāļa gaitas. Tiesa, šie pāris gadi viņam nav bijuši veiksmīgākie, jo klubam nav izdevies atgriezties virsotnē, turklāt vairākkārt izskanējusi informācija, ka franču pussargam ir nesaskaņas ar komandas galveno treneri Žuzē Mourinju.

"Vai es izskatos noskumis? Protams, esmu priecīgs, ka varu nēsāt Mančestras "United" kreklu. Esmu laimīgs, ka atgriezos šajā komandā," Pogbā teica pirms trešdien gaidāmās UEFA Čempionu līgas spēles pret savu bijušo klubu "Juventus". "Atgriezties Mančestrā jau vispirms bija manis paša izvēle. Tobrīd "Juventus" spēlēja UEFA Čempionu līgā, kamēr Mančestras "United" - UEFA Eiropas līgā. Savu izvēli nenožēloju."

"Zinu, ka pēdējos gados Mančestras "United" nav bijusi virsotnē, bet es šeit atgriezos, lai palīdzētu komandai atkal būt tur," uzsvēra francūzis.

Pogbā septembrī pēc Mourinju lēmuma Mančestras komandā zaudēja vicekapteiņa lomu.

"Tas mani neietekmēja. Es vairāk domāju par spēles laiku un esmu ļoti priecīgs atrasties laukumā," norādīja Pogbā. "Mourinju ir treneris, bet es esmu spēlētājs. Daru to, ko viņš man liek. Ieklausos un visu daru ar prieku."

Pogbā arī uzsvēra, ka liels ieguvums "Juventus" komandai ir portugāļu zvaigznes Krištianu Ronaldu nolīgšana.

"Domāju, Ronaldu iegāde bija labs darījums. Vienmēr ir pozitīvi, ka komandā ir tāds spēlētājs. Spēlēt blakus tādiem futbolistiem kā Ronaldu, Lionels Mesi un Neimars ir vienmēr patīkami. Man šķiet, Ronaldu ir laimīgs Turīnā, turklāt tas arī ir lieliski klubam - ka tam ir spēlētājs, kurš gūst vārtus ļoti regulāri," sacīja Pogbā.

Pēc trim kārtām pirmajā vietā H grupā ar maksimāli iespējamiem deviņiem punktiem atrodas "Juventus", kamēr Mančestras "United" guvusi četrus punktus. Divi punkti ir Spānijas klubam "Valencia", bet viens - Šveices čempionei Bernes "Young Boys".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu