Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Privātā dzīvē nav izslēgtas pārmaiņas. Laulātā rīcība var pamatīgi izbrīnīt tevi. Svarīgi neaizrauties ar partnera kritizēšanu, jo tas var ļoti nevēlami ietekmēt jūsu savstarpējās attiecības.

VĒRSIS Svarīgi sabalansēt privāto un profesionālo sfēru. Proti, neļauj darbam negatīvi ietekmēt attiecības ar otro pusīti. Lai kompensētu savu nemitīgo aizņemtību, varbūt dodies kopā ar mīļoto romantiskās vakariņās.

DVĪŅI Imunitāte var kļūt uzņēmīgāka pret vīrusiem, tādēļ nopietnāk piedomā pie tā, ko tu velc mugurā. Lai stiprinātu savu veselību, der atcerēties, ka labs noskaņojums un smiekli ir līdzvērtīgi vitamīnu devai!

VĒZIS Uzlabosies tavas saskarsmes spējas, lieliski pratīsi saliedēt kolektīvu, uzņemties neformālā līdera lomu. Pateicoties savai harismai un profesionālajiem sasniegumiem, baudīsi apkārtējo cieņu.

LAUVA Var pastiprināties interese par visu noslēpumaino un mistisko. Kāds no zīmes pārstāvjiem var nolemt apmeklēt astrologu. Darba jomā esi lietišķs, atturies no pārlieku azartiskas un avantūristiskas rīcības.

JAUNAVA Esi vērīgāks pret informāciju, kuru saņem šodien, rūpīgāk izvērtē tās avotus un nozīmi. Ja nodarbojies ar privāto biznesu vai esi saistīts ar masu medijiem, pedagoģiju, tu vari cerēt uz panākumiem.

SVARI Līdz šim būsi daudz ko paveicis darba jomā, tādēļ šodienu vari nolemt paņemt brīvu un veltīt laiku sev tīkamām nodarbēm. Iespējams, pavadīsi vairāk laika kopā ar atvasītēm.

SKORIONS Tev būs svarīgi iekarot noteiktu cilvēku atzinību un simpātijas. Lai to īstenotu, būsi gatavs daudz ko ziedot, tai skaitā savu brīvo laiku. Tomēr rezultāts neliks vilties, atsvērs visas pūles.

STRĒLNIEKS Lielāku uzmanību pievērsīsi savam ārējam izskatam. Jo īpaši daiļais dzimums vēlēsies visādi uzlabot un pilnveidot savu imidžu. Iespējams, iztērēsi ne mazumu naudas, lai atjaunotu savu garderobi.

MEŽĀZIS Situācija liks pierādīt, uz ko patiesībā esi spējīgs, aktīvāk sāksi aizstāvēt savas intereses. Tikai nepārkāp sarkanās līnijas, nekļūsti ass vai uzmācīgs. Vakarpusē ieteicams būt piesardzīgākam pie auto stūres.

ŪDENSVĪRS Centies aktīvāk iekļauties darba kolektīvā, atturies no spītīguma. Ja spēsi būt piekāpīgāks un pretimnākošāks, tu sasniegsi patiesi labus rezultātus. Mājās dzīvē vēlēsies mieru un klusumu.

ZIVIS Šodien tu neapzināti vari vairākkārt pieļaut vienu un to pašu kļūdu. Svarīgi nedarīt lietas automātiski, bet gan rūpīgāk sekot visam līdzi. Apzinies savas prioritātes un turies pie tām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu