“Prāta vētra” nākamgad aicina uz grandiozu koncertu Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2019. gada 20. jūlijā Liepājā “Prāta vētra” kopā ar skatuves kolēģiem kāps uz milzīgās skatuves stadionā “Daugava”, lai “Skārda bungu tūres” emocijas uzjundītu ar jaunu spēku, informē grupas menedžments.

“Skārda bungu tūre”, kas šovasar pulcēja vairāk nekā 120 tūkstošus skatītāju Jelgavā, Valmierā, Ventspilī, Daugavpilī un Rīgā, ir atstājusi spilgtas atmiņas katram, kurš bija šī grandiozā notikuma liecinieks. “Prāta vētra” Liepājas stadionā gaidīs visus, kuriem nebija iespējas noskatīties koncertus šogad, un, protams, tos, kuri vēl aizvien ir redzētā saviļņoti.

2019. gads grupai ir jubilejas gads, kas nozīmē, ka Liepājas koncertā varēs gaidīt gan torti, gan svecītes, gan kādu negaidītu apsveikumu.

Prāta Vētras koncerts Jelgavā.
Prāta Vētras koncerts Jelgavā. Foto: Mārtiņš Otto

Biļešu tirdzniecība uz vienīgo 2019. gada vasaras koncertu Latvijā tiks uzsākta 15. novembrī biļešu tirdzniecības vietnē eKase.lv, TC Spice informācijas centrā un koncertzāles “Lielais Dzintars” kasē Liepājā. Biļešu cena sākot no 30 eur. Vietu skaits ierobežots.

Tāpat 15. novembrī pārdošanā eKase.lv un mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās nonāks arī “Skārda bungu tūres” Mežaparka koncerta ieraksts DVD formātā, bet koncerta audio ieraksts būs pieejams visās digitālajās platformās.

Izlasi jaunākā grupas albuma recenziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu