Ronaldu nikns par Turīnas "Juventus" izlaisto uzvaru

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/LETA

Portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu neslēpa sarūgtinājumu par viņa pārstāvētās Itālijas futbola komandas Turīnas "Juventus" izlaisto uzvaru UEFA Čempionu līgas mačā pret Anglijas klubu Mančestras "United".

Mančestras "United" trešdien, gūstot divus vārtus pašās mača beigās, H apakšgrupas ceturtās kārtas cīņā viesos negaidīti ar 2:1 uzvarēja "Juventus".

"Juventus" futbolistiem šajā mačā piederēja izteikts pārsvars bīstamu momentu izveidošanā, turklāt pēc Ronaldu precīzā sitiena mājinieki 65.minūtē atklāja rezultātu. Pēcāk Turīnas klubam bija vairākas lieliskas iespējas vismaz dubultot vadību, bet tās netika izmantotas. Tā vietā Mančestras "United" mača beigās guva divus vārtus pēc kārtas un izcīnīja negaidītu uzvaru.

"Mančestras "United" neizdarīja neko, lai uzvarētu šo spēli," pikts par sava bijušā kluba panākumu bija Ronaldu, kurš trešdien UEFA Čempionu līgā guva jau savus 121.vārtus. "Mēs dominējām visu maču, mums bija tik daudz labu iespēju gūt vārtus - varējām pretinieku vārtos iesist vairākas bumbas, tomēr beigās atslābinājāmies un tikām par to sodīti."

"Mēs šajā situācijā nevaram runāt pat par veiksmi, jo tā katram ir jāatrod sava, bet mēs to vienkārši uzdāvinājām sāncenšiem. Mums gan ir jāsaglabā pacelta galva, jo spēlējām labi un joprojām esam grupas pirmajā vietā," pauda Ronaldu.

Pēc četrām kārtām pirmajā vietā H grupā ar deviņiem punktiem atrodas "Juventus", kamēr "United" guvusi septiņus punktus. Pieci punkti ir Spānijas klubam "Valencia" bet viens - Šveices čempioniem Bernes "Young Boys".

Apakšgrupu turnīrā tiks aizvadītas divu apļu spēles, pēc kurām katras grupas divas labākās komandas tiks izslēgšanas spēlēs, trešo vietu ieguvējas pārcelsies uz UEFA Eiropas līgu, bet katras grupas vājākajai vienībai Eirokausu sezona būs noslēgusies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu