"Meitene ar pūķa tetovējumu" varoņi atgriežas uz lielajiem ekrāniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Кадр из фильма

Šo piektdien, 9. novembrī pirmizrādi Latvijā piedzīvos trilleris “Meitene zirnekļa tīklā” (“The Girl in the Spider’s Web”), kas uzņemta pēc Dāvida Lāgerkranca tāda paša nosaukuma bestsellera motīviem.

Grāmatas “Meitene ar pūķa tetovējumu” autora Stīga Lārsona radītie varoņi Līsbete Salandere un Mīkaels Blumkvists turpina dzīvot, tagad Dāvida Lāgerkranca interpretācijā. Pēc Lārsona nāves 2004. gadā Millenium sērija uz laiku aprāvās, taču pieprasītie varoņi un vēlme pēc jauniem stāstiem, rosināja grāmatas izdevējus turpināt romānu sēriju. Izdevniecība uzsāka sadarbību ar Zviedru rakstnieku un žurnālistu Dāvidu Lāgerkrancu. Romāns “Meitene zirnekļa tīklā” kļuva par bestselleru un šobrīd pārdots vairāk nekā 6 miljonos eksemplāru. Grāmata tulkota arī latviešu valodā.

Spriedzes drāmas “Meitene zirnekļa tīklā” reklāmas rullītis.

Spriedzes drāmas “Meitene zirnekļa tīklā” centrā ir atriebes dusmu pilnā Līsbete Salandere un pētnieciskais žurnālists Mīkaels Blumkvists, kuri šķetinot ar augstajām tehnoloģijām saistītu noziegumu, nonāk uz pēdām sarežģītam un smalki izstrādātam tīklam, ko savērpuši dažādu valstu spiegi, kibernoziedzinieki un korumpēti politiķi.

Filmu režisējis Fede Alvaress (“Cilvēks tumsā”). Galvenajās lomās: “Zelta globusa”balvas ieguvēja Klēra Foja (seriāls “Kronis”), Sverirs Gudnasons (“Bjērns Borgs un Makinrojs”), Silvija Huksa (“Pa asmeni skrejošais 2049”), Vikija Krīpsa (“Neredzamais pavediens”) un Lakīts Stenfīlds (“Prom!”).

Filmas "Meitene zirnekļa tīklā" pirmizrāde.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu