Seriālam “Divi vienā” piepulcējas divi iemīļoti pašmāju aktieri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV publicitātes

Latvijas Televīzijas seriāla “Divi vienā” aktieru saimei piepulcēsies Ainārs Ančevskis, bet kopā ar citiem aktieriem beidzot kadrā ienāks arī Inga Alsiņa-Lasmane, kura līdz šim seriāla skatītājus priecējusi tikai caur videozvaniem.

Ainārs Ančevskis pēc pirmajām aizvadītajām dienām uzņemšanas laukumā atzīst – pieredze ar kameru noder vienmēr, bet seriāla komanda priecājas, ka Ainārs filmēšanas laukumā ienes jaunas emocijas.

Producente Baiba Saleniece stāsta, ka Ainārs lieliski uzlabo noskaņojumu visiem laukumā esošajiem: “Pēc katras nofilmētās epizodes un režisores “stop”, Ainārs ir savā jautrajā elementā un draiskojas! Vienaldzīgo tiešām nav un viņš spēj sasmīdināt jebkuru.”

Inga Alsiņa-Lasmane toties priecājas par iespēju saspēlēties ar Aināru, jo leģendārajā LTV seriālā “Likteņa līdumnieki” viņš spēlēja Ingas varones mūža vīrieti. “Šī man ir ļoti patīkama atkalsatikšanās ar Aināru. Ir ļoti viegli strādāt, ja partneris jau zināms,” stāsta Inga.

Runājot par to, kāda ir sajūta, beidzot kārtīgi ienākot spēles laukumā un ar pārējiem varoņiem situācijas vairs neizspēlējot tikai caur planšetes ekrānu, Inga teic, ka pati jūtas labi un tēlojumā nekas daudz nemainās. “Tikai vajadzīgs pamatīgāks grims,” viņa smej.

Ančevska atveidotais Uldis ir arhitekts. Viņš ir pieradis būt noteicējs, un necieš, ja viņa brīvība tiek ierobežota. Uldis nav prognozējams un īpaši nekavējas teikt to, ko domā. Anglijā abi ar sievu Ievu, kuru atveido Inga Alsiņa, nokļuvuši, jo ģimenei nācies ņemt ātros kredītus, kad Uldis Latvijā zaudējis darbu. Anglijā Uldis atradis labi atalgotu būvuzņēmēja darbu, taču Ieva piepelnījusies kā istabene. Abi tur aizkavējušies uz 10 gadiem, taču, kad darba apstākļi abiem kļūst neizturami, viņi nolemj atgriezties Latvijā. 

Pirmās sērijas ar jaunajiem varoņiem – jau 13. un 14. novembrī. Seriāls “Divi vienā” vērojams no otrdienas līdz ceturtdienai, plkst. 20.00, LTV1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu