Ielūkojies jaunās Škoda Scala salonā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Škoda

Priekšstatu par to, kā izskatīsies Škoda jaunā modeļa Scala salonā, sniedz kompānijas nupat publiskotā dizaina skice.

Škoda Scala pasaules pirmizrāde notiks 6.decembrī Telavivā. Tad arī noteikti tiks atklātas visas detaļas par kompakto hečbeku, kura sākotnējais apraksts vieš lielas cerības ieraudzīt iekārojamu Golfa klases auto ar salona ietilpību kā Octavia, jauniem apdares materiāliem un plašām aprīkošanas iespējām, kas gan noteikti neatstās to labāko iespaidu uz cenu, modernu dizainu ar konceptuālā Vision RS iezīmēm un visbeidzot arī klasē lielāko bagāžnieku ar 467 - 1410 litru tilpumu.

Šī gan ir tikai vispārēja informācija, kuru pilnībā varēs novērtēt pēc 6.decembra. Taču Škoda raksta, ka starp opcijām būs klasē lielākais digitālais instrumentu panelis ar 10,25 collu diagonāli un pieciem dažādiem izskatiem, dažādas multimediju sistēmas ar centrālo skārienekrānu, kā diagonāle var sasniegt pat 9,2 collas, īpašas tekstūras apdari uz priekšējā paneļa un durvīm, inovatīva mikrošķiedras apdare salonā kopumā, baltas, sarkanas un siltākas noskaņu gaismas.

Vēl viena opcija būs jaunās paaudzes Škoda Connect mobilo pakalpojumu sniegtā iespēja auto atslēgt un aizslēgt, izmantojot viedtālruni, kā arī izklaides sistēmas programmatūru un navigācijas kartes atjaunināt, izmantojot mobilo internetu. Scala arī būšot pirmā Škoda modeļu saime, kuras visi automobiļi vienmēr būs pievienoti tīmeklim.

Par dzinēju opcijām ziņu pagaidām nav, taču var prognozēt, ka tie pārsvarā būs neliela darba tilpuma turbomotori.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu