Prezentēts jauns Volksagen pikaps (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Volkswagen Tarok Concept
Volkswagen Tarok Concept Foto: Publicitātes foto

Volkswagen Sanpaulu automobiļu izstādē prezentējuši simpātiska, piecus metrus gara pikapa konceptuālo versiju Tarok Concept.

Ekspresīvais pikaps ietilpst ap piecus metrus garo pikapu kategorijā, turklāt tam piemīt iespēja ar īpašu konstrukciju mainīt kravas kastes garumu. Proti, garāku priekšmetu pārvadāšanas nolūkā viena iespēja ir nolaist kravas kastes aizmugurējo paneli. Ja ar to ir par maz, ar īpašu mehānismu nolocīt var arī kabīnes aizmugurējā paneļa apakšējo daļu.

Kā dzinējs šim pikapam izvēlēts 1,4 TSI ar 150 zirgspēkiem. Brazīlijā šim dzinējam ir FlexFuel motora specifikācija, tādēļ tvertnē var pildīt gan tīru etanolu (E100), gan biodegvielu E22, ar etanola daļu 22% apmērā. Motors strādā pārī ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un pastāvīgās pilnpiedziņas sistēmu. 

Foto: Publicitātes foto

Volkswagen norāda, ka Tarok Concept tirdzniecībā nonāks bez ievērojamām pārmaiņām. Kā pirmais pieejamais motors gan tiek minēts 2 litru TDI ar 150 zirgspēkiem.

Sliktā ziņā vienīgi ir tā, ka Tarok Concept sērijveida versija sākotnēji paredzēta tikai Brazīlijas tirgum. Tiesa, pēc Volkswagen teiktā modelim ir potenciāls paplašināt zīmola portfolio arī citos noieta tirgos.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu