4 horoskopa zīmes, kuras novembrī gaida neticama veiksme

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Gaišreģe Saona Postimees pastāstījusi, kādi brīnumi tuvākajā laikā gaida dažus no mums. Pārējiem nevajadzētu satraukties - decembris noteikti atspēlēsies!

Gaišreģe sastādījusi Zodiaka zīmju sarakstu, ar kurām pavisam noteikti šomēnes atgadīsies kaut kas labs.

Auns

Auniem tuvākajās nedēļās var uzsmaidīt veiksme - karjeras izaugsme. Ja pacentīsies sevi maksimāli parādīt un sakoncentrēties, priekšniecība noteikti to pamanīs. Neaizmirsti arī par attiecībām ar tuviniekiem! Šajā periodā esi īpaši uzmanīga pret saviem ģimenes locekļiem, un ģimene, pateicoties taviem pūliņiem, kļūs vēl stiprāka un draudzīgāka.

Vēzis

Tu dosi prieku un pozitīvismu visiem apkārtējiem un, pateicoties tam, tev uzradīsies jauni draugi, kas būs dvēseliski tuvi. Nekautrējies dalīties ar apkārtējiem jaunās idejās, esi maksimāli komunikabla. Turklāt šajā mēnesī tev būs noderīgi attīstīties kultūras jomā - apmeklē teātri, izstādes un muzejus, bagātini savu iekšējo pasauli, lasot interesantas grāmatas.

Mežāzis

Šis būs iespēju mēnesis. Darbā ir iespējams paaugstinājums vai interesants projekts, pie kā tev būs prieks strādāt. Centies izmantot savas radošās spējas un talantus, tas atnesīs veiksmi. Attiecībās ar ģimenes locekļiem un draugiem tu parādīsi sevi kā iejūtīgu un gādīgu cilvēku, un apkārtējie to novērtēs. Novembrī ir ieteicams nelielā kompānijā doties atpūtas izbraucienā, tas dos nepieciešamo enerģijas lādiņu.

Ūdensvīrs

Novembris būs īpaši labvēlīgs mīlas lietās. Īstais laiks palūkoties apkārt otras pusītes meklējumos, ja esi viena, vai arī nostiprināt attiecības, ja esi ar kādu kopā. Darbā tev uzsmaidīs veiksme. Priekšniecība pret tevi būs labi noskaņota, tādēļ gaidi uzslavas un interesantus piedāvājumus, bet nekādā gadījumā neatslābinies. Tuvākie draugi un ģimenes locekļi tevi patīkami pārsteigs visu novembri. Neaizmirsti viņiem izrādīt  cieņu, rūpes un mīlestību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu