Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaķis
Kaķis Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Iespējams, liktenis tev piespēlēs jaunas karjeras izaugsmes iespējas. Svarīgi neslīgt galējībās. Atslogo kuņģi. Šobrīd vari pievērsties diētu jautājumiem un veselīgam dzīvesveidam.

VĒRSIS Neļauj nedrošības sajūtai stāties ceļā panākumiem! Vari droši domāt par naudas ieguldīšanu. Nav izslēgts, apsvērsi domu par tālāku izglītošanos, bagātināsi savas profesionālās iemaņas.

DVĪŅI Labs laiks ar mākslu, žurnālistiku un psiholoģiju saistītajiem Dvīņu zīmes pārstāvjiem. Spēsi labi izprast otra cilvēka domu gājienu. Centies atrast laiku mīļotajam cilvēkam, romantiskai divvientulībai.

VĒZIS Labs laiks, lai pievērstos sabiedriska rakstura aktivitātēm, radošai darbībai. Ar naudas lietām šodien nevajadzētu nodarboties. Ārpus darba pievērsies aktivitātēm, kas tev sagādā patiesu prieku.

LAUVA Plānotās lietas var neiet tik gludi kā cerēts. Liec lietā savu oriģinālo domāšanu, sabiedriskumu un asprātību. Ja nespēj lietas mainīt, tad vismaz pacenties uz lietām palūkoties no cita skatu punkta.

JAUNAVA Ļauj izpausties savam organizatoriskajam talantam. Vari vadīt un aģitēt. Ja dienu esi pavadījis aktīvi, tad noteikti nepiemirsti relaksēties, izbaudi klusu un romantisku vakaru.

SVARI Esi lietišķs un neieslīgsti sīkumos. Aizmāršīgums un izklaidība finanšu un juridiskajās lietās noteikti ir novēršama lieta – piedomā pie tā! Attiecībās vajadzēs nedaudz vairāk piekāpties otram.

SKORPIONS Ej droši uz priekšu un neskaties atpakaļ! Darbs sniegs pozitīvas emocijas, un, ja būsi sevi parādījis no labākās puses, dos iespēju izvirzīties, gūt priekšniecības atzinību. Šodien atturies no alkohola.

STRĒLNIEKS Nekļūsti pārlieku azartisks! Jo īpaši finanšu jautājumos šodien vajadzētu saglabāt vēsu prātu. Attiecībās ar otro pusīti var rasties problēmas, kas atstās iespaidu arī uz tavu profesionālo darbību.

MEŽĀZIS Attiecības ar kolēģiem un mājiniekiem prasīs izturību un pretimnākšanu. Nevajadzētu ļauties dusmām un spītam, jo pie kopsaucēja nonāksiet tikai caur sapratni un savas vainas apzināšanos.

ŪDENSVĪRS Dāsnums pret apkārtējiem un drosmīgā nostāja saspringtās situācijās par tevi radīs ļoti tīkamu un cienījamu iespaidu. Ja jākārto juridiski jautājumi, esi rūpīgs un izlasi visu, kas rakstīts maziem burtiem!

ZIVIS Labās psihologa dotības un nezūdošais optimisms pulcēs ap tevi domubiedrus. Spēsi viegli iedvesmot un, redzot apkārtējo reakciju, pats gūsi spēcīgu enerģētisko lādiņu, stimulu turpmākajiem darbiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu