No piedūmotas ēkas Rīgā izglābti četri cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdien no piedūmotas ēkas Rīgā izglābti četri cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar ap plkst.21 ugunsdzēsēji steidzās uz kādu dzīvojamo māju Rīgā, kur bija jūtami dūmi. Notikuma vietā tika konstatēts, ka dzīvoklī deg mēbeles pāris kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD ierašanās aculiecinieki izglāba divus cilvēkus, kuri tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Savukārt ugunsdzēsēji, izmantojot glābšanas maskas, no piedūmotās ēkas izglāba vēl divus cilvēkus. Nepilnas stundas laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 28 izsaukumus: 13 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 11 - uz glābšanas darbiem, bet četri izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas un loga rāmji, vieglā automašīna, kravas automašīna, divas saimniecības ēkas, garāža, neapsaimniekota ēka un pirts.

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, vakar glābēji Babītes novadā atbrīvoja ūdens caurteces caurulē iestrēgušu kaķi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu