“Riga Reggae” ar jaunu dziesmu aicina atcerēties Latvijas varoņus Lāčplēša dienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Horens Stalbe
Horens Stalbe Foto: kadrs no video

Pašmāju regeja apvienība “Riga Reggae” ar jaunu dziesmu un video "Mostieties" aicina atcerēties Latvijas varoņus Lāčplēša dienā.

“Dziesma ir veltījums mūsu mazajai dzimtenei lielajā jubilejā, veltījums tiem kas mūsu dzimteni cēluši, darījuši stipru un taisnīgu, Latvijas vārdu un godu nesuši pasaulē,” skaidro grupas līderis un dziesmas idejiskais autors Horens Stalbe.

Mūziķi cer, ka skaņdarbs kalpos par pieminekli visiem, kas cīnījušies, bet nav sagaidījuši šo dienu, kad Latvija ir brīva, kā arī visiem mūsu brāļiem un māsām, kas izkaisīti plašajā pasaulē.

“Mostieties, celieties kritušie! Mums vajadzīgas jūsu gaišās domas, taisnīgums un iedvesma, lai mūsu nāciju lielu un stipru darītu, lai nāciju vienotu, ne šķeltu,” tā Horens Stalbe.

Video veidojis Ēriks Saksons. Īpašu paldies mūziķi saka režisoram Aigaram Graubam, kurš devis atļauju video klipā izmantot kadrus no kinofilmas “Rīgas sargi”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu