"Sonntags Legion" piedāvā pirmo singlu no jaunā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sonntags Legion
Sonntags Legion Foto: publicitātes

Rokkamerorķestris "Sonntags Legion" piedāvā klausītājiem pirmo skaņdarbu "Morgen, Übermorgen, Niemals" no gaidāmā jaunā albuma "Gute Nacht In The Middle Of The Sea", kurā dzirdamas kāpinošas melodijas, ko veido dominējošas ģitāru tekstūras, skaudras stīgu partijas un liegi vokālie elementi un visu dzen uz priekšu nedaudz sarežģīta un diezgan spēcīga ritma sekcija. 

"Rīt, parīt, nekad" ir instrumentāls stāsts par aktuālu tēmu ne tikai pašiem māksliniekiem - spēju šodienas svarīgās lietas atlikt uz vēlāku laiku, taču kopējais vēstījums ir pozitīvs, jo to apzinoties, var ko mainīt, un grupa cer, ka šis skaņdarbs ir pirmais apliecinājums tam. Jauno albumu piedāvās izdevniecība "Naba Music".

Skaņdarbu noklausīties un bez maksas lejupielādēt iespējams Soundcloud vietnē.

Kompozīcija iekļauta arī radio NABA Latvijas top 10 jaunumos.

Muzikālajā apvienībā “Sonntags Legion” pulcējušies mūziķi no vairākiem pašmāju neatkarīgās mūzikas scēnā zināmiem ansambļiem - Soundarcade, S.I.L.S., Inokentijs Mārpls, Tesa, Band versus Music. Sonntags Legion skanējumā oriģināli apvieno psihedēlijas, postgrandža, folka un akadēmiskās kamermūzikas elementus. "Sonntags Legion" savu debijas albumu "Acid Rain Will Eat Our Culture" izdeva 2010. gadā "Naba Music/Melo records" paspārnē.

Vienīgais grupas koncerts pirms jaunā albuma izdošanas gaidāms - šī gada 5. decembrī, Radio NABA 16. dzimšanas dienas Lielkoncertā, Lielajā ģildē.

Naba Music mūzikas izdevniecība tika izveidota 2001.gadā Rīgā kā viens no Radio NABA projektiem. Izdevniecības viss katalogs atrodams te.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu