Andris Kivičs "stāv uz mola un skatās tālumā" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andris Kivičs ar  dīdžeju Artūru Plītu
Andris Kivičs ar dīdžeju Artūru Plītu Foto: no personiskā arhīva

Dziesmu rakstnieks Andris Kivičs laidis klajā jaunu dziesmu “Uz mola”, kas ieturēta 90. gadu eirodensa stilā. Dziesma ir pirmais vēstnesis no 2019. gada martā gaidāmā Andra Kiviča jaunā solo albuma “Popmūzika”. Albums ir tapis sadarbībā ar dīdžeju Artūru Plītu.

”Artūrs uzmeklēja mani un piedāvāja paklausīties vairākas savas muzikālas sagataves deju un popmūzikas virzienā, un jautāja, vai es varētu sacerēt melodijas un tekstus. Tā kā abi esam viena vecuma un esam ļoti ietekmējušies no 90. gadu popmūzikas, ātri atradām kopīgu valodu. Strādāt kopā dīdzēju man bija kaut kas jauns, nekad mūzikā tā neesmu darbojies, taču rezultāts būs mazalbums ar septiņām jaunām dziesmām, kurš iznāks martā,” preses paziņojumā raksta Andris Kivičs.

Albums bez maksas tiks augšupielādēts tīmekļa vietnē failiem.lv, būs pieejams lejupielādei Andra Kiviča Facebook lapā.

”Jau sen notiek diskusijas, vai ir vērtība kaut kam, ko atdod bez maksas. Es uzskatu, ka mans uzdevums ir panākt, lai pēc iespējas vairāk cilvēku savos viedtālruņos un datoros vēlētos lejupielādēt manu jaunāko mūziku, lai cilvēki var to iegūt bez maksas. Es ceru, ka klausītāji novērtē to, ka kāda darba rezultātu var iegūt savā īpašumā par velti un atbildēs man ar savu klātbūtni manos koncertos savā pilsētā,” tā Kivičs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu