Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (24.11.) un svētdien (25. 11.).

SESTDIENA

AUNS Mācēsi rast kopīgu valodu vai ar ikvienu. Diena piemērota sabiedriskiem pasākumiem, radošu ideju īstenošanai. Attiecībās ar mīļoto centīsies viest pārmaiņas, padarīt kopdzīvi krāšņāku.

VĒRSIS Ja sajūti, ka tevi sāk mākt drūmas domas, pievērsies mājas uzkopšanai. Redzot sava darba rezultātus, gribot negribot sejā atplauks smaids. Atvasītes var sagādāt patīkamu pārsteigumu.

DVĪŅI Enerģijas būs pārpārēm. Droši vari doties baudīt saviesīgo dzīvi, kopā ar draugiem radīt sev jaunus piedzīvojumus. Lai diena būtu patiesi izdevusies, vēlams būt piesardzīgākam ar alkohola lietošanu.

VĒZIS Tuvinieki vēlēsies tevi izkustināt ārpus mājas, taču tu par visām varītēm vēlēsies baudīt ģimenes mieru. Un šodien arī nevajadzētu rīkoties pretēji savām iekšējām sajūtām. Vakarā nevajadzētu sēsties pie stūres.

LAUVA Lielisks brīdis, lai veltītu laiku atvasītēm, parūpētos par to, lai viņu seju rotātu smaids. Saskarsmē ar mīļoto atturies no divdomīgām frāzēm, jo otrā pusīte šodien var nebūt īsti omā.

JAUNAVA Tev šodien viss ies no rokas. Nav svarīgi, vai izvēlēsies dienu veltīt darba vajadzībām, vai arī pievērsīsies saimnieciskām nodarbēm. Dienas otrajā pusē rodi laiku, lai no sirds izrunātos ar otro pusīti.

SVARI Pirms iesāc dienas gaitas, vēlēsies kā nākas izgulēties. Piemērots laiks atpūtai ar ģimenes locekļiem. Ieteicams atturēties no veikalu apmeklējuma, vairāk uzmanības veltīt veselīgam dzīvesveidam.

SKORPIONS Beidzot varēsi nedaudz atvilkt elpu, ļauties sirdij tīkamām lietām. Saskarsmē ar otro pusīti pratīsi rast kopīgu valodu, tai pašā laikā dažos jautājumos būsiet diametrāli pretējos uzskatos.

STRĒLNIEKS Vēlēsies komunicēt ar sev līdzīgajiem. Kāds Strēlnieks dosies uz interešu grupu saietu, cits domubiedrus aicinās ciemos pie sevis mājās. Lai vai kā, tu lieliski pavadīsi laiku, gūsi pozitīvas emocijas.

MEŽĀZIS Tevī šodien modīsies spītības gars, neparko nevēlēsies piekāpties citu viedoklim. Der apzināties, ka šāda rīcība ātri vien var sagandēt attiecības ar apkārtējiem, radīt liekas galvassāpes.

ŪDENSVĪRS Garastāvoklis var būt ļoti mainīgs, līdz ar ko līdzgaitniekiem var būt problēmas izsekot tavām noskaņu svārstībām. Diena vairāk piemērota, lai to pavadītu savā nodabā.

ZIVIS Dienas pirmajā pusē iespējamas domstarpības ar mīļoto, taču tu tās pratīsi mazināt, liekot lietā sev raksturīgo mieru un maigumu. Pēcpusdienā no strīdiem vairs nebūs ne miņas, sapratīsieties no pusvārda.

SVĒTDIENA

AUNS Nepārtērē enerģijas krājumus, arī tev reiz ir vajadzība no sirds atpūsties. Pavadi dienu mājīgās noskaņās, nesteidzies risināt apjomīgus saimnieciskus jautājumus, tie noteikti nedaudz var pagaidīt.

VĒRSIS Šodien iespējami negaidīti notikumu pavērsieni, jautri, pat komiski atgadījumi. Tu izcelsies ar savu runātprasmi un vēlmi būt uzmanības centrā. Dienas izskaņā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

DVĪŅI Šis lielā mērā būs atslodzes brīdis, kurā vēlēsies nedaudz atvilkt elpu, uzlādēt savas enerģiju rezerves. Esot kopā ar otro pusīti, baudot klusu divvientulību, tevi var pārņemt ļoti filozofisks noskaņojums.

VĒZIS Pirmkārt vēlēsies tikt galā ar visiem saimnieciskajiem darbiem un tikai tad doties kurp atpūsties. Vislabāk tev šodien būtu piemērota neliela draugu kompānija, ar kuru kopīgi pārrunāt dzīvi.

LAUVA Aizdomāsies par savu materiālo nākotni. Kāds Lauvas zīmes pārstāvis vēlēsies kaldināt dižus biznesa plānus, veidot jaunus lietišķos kontaktus. Savukārt cits centīsies tikt vaļā no liekiem tēriņiem.

JAUNAVA Zināmas bažas var radīt atvasīšu skolas sekmes, taču nesāc uzreiz lasīt morāli. Labāk centies saprast, vai vispār ir vērts celt traci, varbūt problēmas ir īslaicīgas, ātri pārejošas.

SVARI Piemērots brīdis jaunu zināšanu apguvei. Tu lieliski uzņemsi informāciju, spēsi izlobīt no tās svarīgas atziņas. Attiecībās ar otro pusīti būsi atvērts un vēlēsies, lai arī partneris ar tevi dalās savās emocijās.

SKORPIONS Dienas pirmajā pusē vēlēsies pabūt viens, sakārtot domas, nospraust nākamās nedēļas plānus. Pēcpusdienā būsi gatavs nelielam piedzīvojumam, kurā labprāt iesaistīsi arī otro pusīti.

STRĒLNIEKS Tev rīta cēliens sāksies ar lielisku omu. Piemērots brīdis, lai dotos cilvēkos, baudītu kultūru, pats izpaustu savus radošos talantus. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi ļoti koķetīgs.

MEŽĀZIS Brīvie brīži liks aizdomāties par dzīves garīgajām vērtībām. Nav izslēgts, tu vēlēsies ar kādu no sirds izrunāties, gūt padomu, morālu atbalstu. Iespējams, to spēs sniegt kāds no radinieku loka.

ŪDENSVĪRS Nedēļu vēlēsies noslēgt uz klusas, mierīgas nots, tāpēc dienu, visticamāk, pavadīsi mājās. Mīļotais cilvēks priecāsies par tavu klātbūtni. Varbūt kopīgi centieties radīt kādu kulinārijas brīnumu.

ZIVIS Tev šodien būs padomā jautra uzdzīve. Ja tavos spēkos nebūs uzrīkot apjomīgu ballīti, tas nekas, tu spēsi gūt daudz pozitīvu emociju arī nelielā draugu lokā, kurā jutīsies brīvi un atraisīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu